[]

"yatağa sıçan arkadaş" duyurusu

bi bayan arkadaşın, evinde içip içip sızan ve yatağa sıçan arkadaşının bokunu nasıl temizleyeceğini sorduğu duyuru vardı, 1 seneden fazla olmuştur her türlü yazılalı, var mı hatırlayan yaa, çok komikti dönen muhabbet, okuyalım yeniden..




 
  • yatagants  (15.12.13 01:10:37) 
kedi kumuna yaklasan duyuru buydu. ilk once duyuruyu acani erkek zannettik. kiz oldugunu sonradan annadik.

sorunun en guzel yeri de "bildigin" kelimesiydi. sonradan sildi o soruyu o kiz. tesekkurler yatagants hocam. tesekkurler, yatagants hocami uyutmayan cinni perili apla!
  • compadrito  (15.12.13 01:18:28) 
kıx olduğnu nasıl annadınız yea?


  • fempusay  (15.12.13 01:39:13) 
@fempusay hocam

temizlik maddelerine olan hakimiyetinden,
"misafir gelicek bu aksam" demesinden,
noktalama isaretlerinden sonra bosluk basmamasindan...

tahmin tabii ama siz nasil diyoglaaa? "educated guess"...
  • compadrito  (15.12.13 01:46:48 ~ 01:47:11) 
ahahahah bildigin bok muhabbeti yapilmis uzun uzun. sonuc ne oldu acaba?


  • lionel andres  (15.12.13 02:22:49) 
başlık efsane olmuş.ben de denk gelmiştim zamanında o başlığa, bir şeyler yazaydım keşke.


  • deletesystem32  (15.12.13 09:37:46) 
hatırlıyorum bu duyuruyu kendisi bayandı sıçan erkekti, en sonunda atmıştı yatağı,


  • basond  (15.12.13 09:41:52) 
ulan ne biçim başlıkmış yaa gülmekten gözümden yaş geldi. 'yatağa combofix kur' nedir arkadaş ya ahahahaha


  • bay b  (15.12.13 10:12:15) 
evet cevapların tamamı yok bu caps'te... ilerleyen kısımlarda bayuan olduğunu söylüyordu arkadaş. hatta yatağı babası almıştı sanırım, pahalı ortopedik bir yataktı, kıyamıyordu o yüzden atmaya filan...


  • ruhibirbanyo  (15.12.13 10:13:26) 
:D duyuruyu görmemiştim. başına gelecek olursa öneri vereyim, nalburlarda 2 metre genişliğinde naylonlar satılıyor. bundan 5 metre uzunluğunda alınıp yatağı (metresin altındaki) sarın, kenarlarını üst üste getirip koli bandı ile sızdırmazlık sağlayacak şekilde bantlayın. ardından yatağın lekeli tarafını da aşağı getirin.

üzerini metres, çarşaf vs ne varsa sarın ki naylon görünmesin. kokuyu engelleyecektir.

ne fenaymış ya, barton fink filminden bu yana böyle tiksinmemiştim.
  • sttc  (15.12.13 11:16:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.