[]

Ankara'dan Kaş'a arabayla nasıl gidilir?

Selam,

Ankara'dan Kaş'a gideceğim. Fazla yormayacak ve ekonomik bir rota var mıdır bildiğiniz?

Teşekkürler.

 
haritayı tam canlandıramadım gözümde şimdi, ama afyon-antalya üzerinden gitmek en mantıklısı sanki...


  • uyuzcan  (30.04.09 03:29:32) 
bu yaz kaş-istanbul yaptım. şöyle anlatayım.

ankara-polatlı-sivrihisar-afyon merkez-sandıklı-burdur merkez- bucak-korkuteli-elmalı-kaş

bu rota en ekonomik olanı. lakin hararet problemi olmayan bir araç ile gidin. elmalı kaş arası bir kaç tırmanma var. eğer ki dağ yolu görmek istenmiyorum derseniz. bucaktan antalyaya devam edin kemer finike sahil yolundan da gidebilirsiniz. sahil yolu daha güzel yeni bir yol. kaşa ilk kez gidiyorsanız, kekova tekne turu tavsiye edilir.
  • yazar kasa  (30.04.09 03:52:43) 
  • areels  (30.04.09 10:13:22) 
ne yapın edin avlan gölü'nden mutlaka geçin. yorgunluk morgunluk kalmaz.


  • 386 dx  (30.04.09 14:48:56) 
  • lairocse  (30.04.09 15:11:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.