[]

Anne babanız nasıl tanışmışlar?

seviyorlar mı birbirlerini sizce hala?




 
annemin ablasıyla babamın kız kardeşi arkadaşmış. babam kız kardeşi bize geldiğinde akşam onu almaya gelirmiş, o sırada annemi görmüş. peşinden koşmuş, 6 ay gibi bi sürede de annem aslında çok istemese de evlenmiş. şimdi çok pişman. birbirlerini sevmiyolar, yalnızca 30 yılın getirdiği bi alışkanlık ve birbirine tahammül var. aşk hiçbi zaman olmamış zaten.


  • nathanieltroy  (12.12.13 22:22:17) 
babmı ayrıldığı kız arkadaşıyla barıştırmak için arkadaş grubu toplanmış, annem de ablası vasıtasıyla bu grubun içindeymiş. karşı karşıya denk düşmüşler otururken ve muhabbete başlamışlar. sonraki günlerde aynı arkadaş grubu bir yere gidicekmiş bizimkiler de birbirlerine yakın yerlerde çalışıyorlarmış. annem aramış birlikte gidelim diye.. sonrası flört, akm büyük salonun kulisinde evlilik teklifi ve ben.
hala seviyorlar, oynaşıyorlar çocuk gibiler :))

  • nwnd  (12.12.13 22:25:00) 
komşu-görme-beğenme-evlilik

hala seviyorlar,babam gibi seveni görmedim desem yeridir hatta
  • uzunuzunilgi  (12.12.13 22:26:20) 
annem ve babam çocukluklarında tanışıyorlarmış zaten.babam anneme çok aşık olmuş.annem üniversite okumak için ankara'ya gelmiş.babam anneme mektup yazmış.sonra ankara'ya gelmiş,annemin okuluna.annem küçükken köpeği olsun istiyormuş,babam da sokaktan bir köpek bulup getirmiş anneme.ama sonradan gıcık oldular birbirlerine.babamı kaybettik zaten.


  • rock n roll  (12.12.13 22:27:14) 
babamla annem universitede ayni bolumdelermis. hatta ayni liseden mezunlar. babam anneme teklif etmis, annem de cok kibar ve reddedemeyen birisi oldugundan sessiz kalmis. babam da "sukut ikrardan gelir" demis ve sonunda evlenmisler (annem ikrar ne demek bilmiyormus, bu da not olsun). annem biraz da mecburi hizmetten dolayi evlendigini soyledi. sonra bosandilar tabii ki de.


  • little miss rejectee  (12.12.13 22:27:29 ~ 22:28:16) 
dedemin cenazesinde tanışmışlar.
ben 4 yaş civarındayken boşandılar.
birbirleriyle yıllardır tek kelime konuşmadılar.
  • goldentitan  (12.12.13 22:34:49) 
benimkiler hukuk fakültesinde tanısmıslar. annem sınıfta kalınca bir sene babamın sınıfına düşmüş, tanısmıslar. o dönemin en ''popüler çiftiymişler'' yıllıklardan ve fotoğraflardan anladığım kadarıyla. ha sonra ben 10-11 yasındayken babam baska bir kadınla aldattı annemi, şimdi üzerinden 10 yıl daha geçti bu olayın, bosanmadılar, annem affetti ama aralarında aşk sevgi falan yok tabii, alıskanlıktan ve bagımlılıktan sanırım devam ediyorlar, ölene kadarda ederler muhtemelen.


  • fransızkalanadam  (12.12.13 22:35:29) 
köyde peder çekirdek çitlerken 400-500 mt mesafeden kesiyor valideyi ashdjgskl. o kadar zor zamanlar geçirmelerine rağmen hala çok seviyorlar birbirlerini. allah uzun, sağlıklı ömür ve saadet versinb onlara hep.


  • japon askeri  (12.12.13 23:02:35) 
Halami cok uzak bi koye gelin vermis halamin dayisi.
Halam da durumu esitlemeye calisti zaar ki kardesine yani babama annemi tavsiye etmis.
Anneme gorucu yollamis annem yok demis. Sonra enistesi anneme 'farkindamisin kapida kaldin tohuma kactin, hayir deme luksun yok okumus adam daha bundan sonra kim alacak seni'gibi bi konusma yapmis. Annem tamam demis.
Baabam gelmis yuzukleri takmis gitmis.
Sonrasinda annem 2 kere yuzugu babama vermis


Hic sevmediler birbirlerini. Belki ilk 1 2 yil bi heves fazlasi degil


Olmayan moralin icine sictin yalniz onu soyliym de.
  • cecilia  (12.12.13 23:06:37 ~ 23:21:33) 
1 - 70'lerin olaylı zamanlarında ankara'da bir karakolda tanışmışlar.
2 - şu an birbirlerini zerre sevmiyorlar.

  • kül  (12.12.13 23:16:51) 
halam ,annemin arkadaşı + uzak akrabalık durumu var .
halamın düğünü pazar , annemi isteme pazartesi :D
çok büyük bir aşk sözkonusu değil ama sevgi saygıları daimdir ,allah bozmasın amin :)
  • hmm  (12.12.13 23:26:51 ~ 23:28:31) 
Bzimkiler köyde "bayram yeri"nde tanışmışlar.Orada tüm gençler annemin bir akrabasının evinde toplanmışlar.Annem de ev sahibi gibi herkese çay koyuyormuş.Babam sırf annemi görebilmek için bir çaydanlık çayı kendisi içmiş.Sonrasında tanışmışlar falan filan..12 sene önce boşandılar,sonrasında da tek kelime konuşmadılar.


  • pavlovun kedisi  (13.12.13 11:06:38) 
keşke tanışmasalarmış.


  • zvonimir  (30.06.14 00:35:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.