[]

3d televizyon için alt yazı sorunsalı ?
Arkadaşlar 3d televizyonum var indirdiğim filmlere alt yazıyı nasıl gömerim ? çünkü menüden alt yazı ekleme seçeneğine tıkladığımda birşey bulamıyorum ...bir akıl verın a dostlar

GOM PLAYER altyazılarında 3d seçeneği vardı.
- gadanallah
(11.12.13 11:26:32)

Atyazının türünü değiştirmeyi denesen bi'? Bazı televizyonlar bazı uzantıları görmüyor. Aynı altyazıyı ".srt" ".sub" uzantılarıyla kaydet filmin klasörüne, birini görür. Ayrıca altyazının ismi filmle büyük/küçük harfine kadar aynı olacak.
- Dunedan
(11.12.13 11:28:47)

Öncelikle indirdiğin film ile altyazının ismi aynı mı? Ona bir bak istersen bazı tv'ler aynı isimde olursa görüyor. İkincisi Dunedan+1. Üçüncü olarak eğer filmler 3D ise farklı bir alt yazı türü var onu bulman gerekiyor.
- Dr_Stat
(11.12.13 11:33:04)

bunun için bir program var divx planet sitesinde normal altyazıyı 3d alt yazı olarak çevirip.sub yapıyor googleda aratın tvde o şekilde yapabildim ben
- eja
(11.12.13 12:49:05)
1