[]

avea jet modem tamir edilir mi?

internetten bakındığım kadarıyla yok gibi geldi ama avea bayisine gitmeden bir de burada sorayım dedim. şimdi ben bu modemin sim kart yerindeki dişleri parçaladım, yamulttum falan. sim kartı okumuyor yani, bunun tamiri olur mu? astarı yüzünden pahalıya gelir mi? bir de bu modem tek başına satılmıyor mu bayilerde? (sahibinden gittigidiyor vs değil de direk bayiden veya teknomarketten falan almak istiyorum)




 
20 liraya satanlar var bu aleti. özellikle ipadlerine data hattı alıp kullanlar satıyorlar. teknomarketten alırsan vodafone 75 liraya veriyor avea turkcell 100 lira diyor. köşedeki telefoncu abiden alıcaksın en iyi fiyat onlarda


  • hoot  (09.12.13 14:22:07 ~ 14:23:15) 
tek basına satılıyor. 20 lıra gıbı bır sey olması lazım


  • cokponcik  (09.12.13 14:24:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.