[]

telefonumuzun dinlendiğini nasıl anlarız?

mesela mobil telefondan mobil telefona yapılan bir görüşme sırasında taraflardan birinin garip sinyal sesleri ve akabinde anlaşılmasa da Türkçe konuştuğuna emin olduğu birkaç kişinin hararetli konuşma/haberleşme seslerini duyması, bu durumun en az 2 kere yaşanması, o tarafın dinlenildiğine delalet midir? değilse nedir? ne olabilir?




 
anlayamazsin, sinyaldaki o dalgalanma dinlendigin anlamina filan gelmiyor. bu isler artik dijital yapiliyor ve soylediginiz onyillarca once analog santrallerde vardi.


  • comptrol  (08.12.13 20:47:53) 
Ben de araya gireyim o zaman, Peki bu sesler nasil duyuluyor?


  • herseyi birakip gitmek istiyorum  (08.12.13 20:49:58) 
@comptrol bahsedilen hadise son 2 ayda 2 kere yaşandı. (ki şahsen anlayamıyor olmayı yeğlerim ben de)


  • 9kuyruklukedi  (08.12.13 21:04:43 ~ 21:07:38) 
dostum devlet kademesinde onemli bir iste gorev almiyorsan, %99,99 dinlenmiyorsundur.


  • exlibris  (08.12.13 21:12:50) 
o an dahil olduğunuz baz istasyonunun yoğunluğu ve çekim kalitesi vb gibi pek çok yanıtı olabilecek bir soru bu,

akıllı telefon olarak isimlendirilen bir telefon kullanıyor ve gerekli önlemleri almadıysanız 3ncü kişiler tarafından dinleniyor olabilirsiniz, devlet tarafından dinlenildiğinizi düşünüyorsanız telefon kullanmayın.

eğer dinleniyor olsanız bile bunu şebeke kesilmesi, araya ses vb şeylerle tespit etmek mümkün değil.

ne olabilir?

o an dahil olduğunuz baz istasyonunun yoğunluğu ve çekim kalitesi vb.....
  • kuduz balik  (08.12.13 21:38:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.