[]

Saygı duymayan sevgili...

Merhaba duyuru ahalisi,

Geçen sene bu zamanlar başladığım ve hâlâ yürüttüğüm bir ilişkim var.Ve ben onunla zaman geçirdiğim zaman hâlâ dünyanın en mutlu insanı oluyorum.Ama bu son zamanlarda onun bana saygı duymadığını düşünmeye başladım...Bunun için yaşadığım 3 olayı örnek göstermek istiyorum:

(Not:Uzaktan ilişki yaşıyoruz.Ben öğrenciyim onun okul bitti)

1)Geçen ilkbaharda güney sahilinde bir otele işe girmişti.Ben onu aradığım zaman açmıyordu işte yok arkadaşlarla oturuyoruz, yok şimdi konuşamam.Sonra öğrendim ki kimseye bir ilişkisi olduğunu söylememiş.Dedim tamam hani olabilir ya ilişkinin başları belki beni kabullenmemiştir.Sonra o işten çıkınca bu konuda konuştum o da kabul etti hata ettiğini çünkü beni çok değersiz hissettirmişti.Neyse sonra bu olay da kapandı.

2)Bu yaz öle makarasına hadi gel facebookda ilişki durumu yapalım dedim.Ama gerçekten espirisine demiştim çünkü öle çok işim olmaz face de filan.Sonra bu ciddiye alıp öle bir tepki verdi ki yok eski sevgilisi üzülürmüş(4 senelik bir ilişkisi vardı benden hemen önce),aynı okuldaki ortak arkadaşları aralarında bunu konuşurmuş bilmem ne.Benim bu hiç hoşuma gitmedi gene kavga ettik benim burada kızdığım nokta düşünce tarzıydı falan filan ama bir çözüme kavuşmadı bu da.

3)Geçen gün sözlükte face aramaları saklıyormuş diye bir durumu öğrendim.Ve sonra baktım ki benim hesabımdan eski sevgilisinin profiline bakmış hem de bir ay içinde defalarca.(benim şifremi biliyordu).Çok büyük tartışma yaşandı aramızda.Ben onun beni çok sevdiğini biliyorum ama benim nasıl hissedeceğimi ne düşüneceğimi düşünmeden böle bir hareket yapması ve bana söylememesi çıldırttı beni.Bu olaydan sonra diğer iki olayıda iyice yedirememeye başladım ve onlarda gün yüzüne çıktı.


Bu son olay yaşandıktan sonra çok kırıldım ve sinirlendim.Benim sinirim geçer geçmesine de kalbim çok kırıldı.Ben bana iyice saygı duymadığını düşünmeye başladım.Ve beni en üzen ve buna iten ne biliyor musunuz bu olayların benim yüzümden olduğunu düşünüyorum.Onun gözünde saygı duyulacak düşüncelerine önem verilecek bir insan değilim.Sonuç olarak sevgisinden en ufak kuşkum yok ama saygı meselesi işte sıkıntı...

Siz ne diyorsunuz ben mi çok fazla abartıyorum bu kadar küçük meseleleri yoksa gerçekten de bir sıkıntı var mı?

Edit:Lazım mı bilmem ama karşısı kız tarafı bu olayda.

 
Zırt pırt senin hesabından bir de! eski sevgilisini dikizleyen bir adam seni ne kadar çok sevebilir kusura bakma ama? Bu anlattığın 3 olay da saygı ile değil bence direkt sevgi ile alakalı. Seven ne yapmaz sorusunun cevabı resmen bunlar.


  • yahveyire  (03.12.13 23:10:25 ~ 23:11:12) 
@yahveyire ya o konuda gerçekten inanıyorum ona ben neden diye sormadım ama o işte vicdani sebeplerden dolayı(onu birazda beni tanıdığı için bıraktı gibi bişeydi çok iyi bir ayrılık yaşamadılar) , onun hayatından bir iz görebilir miyim nasıl acaba diye baktım falan dedi.Ama gerçekten sevgisinden kuşku duymuyorum.Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz :(


  • CBi  (03.12.13 23:14:03 ~ 23:15:04) 
Gerçekten böyle düşünüyorum, üzülerek böyle düşünüyorum. Ama elbette ki, burada bilirkişi ben değilim, sensin. Lakin, gerçekleri görememe ihtimalin çok yüksek gibi, ne dersin? Benim de 2 senedir bir uzak mesafe ilişkim var, fakat senin anlattığın şeylerin saygıdan ziyade sevgiyle alakası var. Olay 1- Seni neden saklamış acaba? Kabullenememek diye bir şey yok yahu, sen onun sevgilisiysen bitmiştir, herkese anlatmasın elbette ama yalan söyleyerek gerçeği saklamasın. Hayatım ben seni burada kimseye anlatmadım, o yüzden açmıyorum desin erkekçe. Seven bir adam hiç sevgilisini saklar mı ya benim aklım almıyor? Bazı durumlarda gerekir ama otel olayında gerekiyor muydu sen söyle? Olay 2- Dediğin gibi mevzu ilişki yapma olayı falan değil, sen resmen denemişsin oğlanı farkında olmadan ve oğlanda aslında rengini belli etmiş. Ne demek eski sevgilisi üzülürmüş? Burada "yeni" sevdiceğin üzülsün daha mı iyi? Adam senden çok eski sevgilisini önemsiyor resmen ya, laf olurmuş demesi de resmen hikaye, neyin lafı olacak? İnsanlar ayrılır ve başkaları ile birlikte olur. Yemeyip içmeyip sizi mi konuşacak insanlar, bahane hep bunlar. Olay 3- Yemin ediyorum, bak burada ben sinirlendim yazarken:) Bunun izahı nasıl olur, bunun aynısı bir biz yapalım bak ne oluyor? Ben yapsam benimki, beni vurur. O yapsa ben de onu vururum. Bir kere bakarsın hadi, şeytan dürttü merak ettin. Ama sen diyorsun ki defalarca bakmış? Bunun saygıyla ne alakası olabilir? Gerçekten görmek istemiyorsun bence ama bunun saygıdan daha derin nedenleri var bence.

Çok üzgünüm ama dost acı söylermiş, en yakın dostuma söyler gibi yazdım ama kusura bakma. İnşallah ben yamuluyorumdur.
  • yahveyire  (03.12.13 23:30:16) 
neredeyse birebir hatta üstüne başka mevzuların da olduğu bi ilişki yaşadım kısa bi süre önce. hayvanlar gibi aşık olduğum için hepsini görmezden geldim ama karşı taraf kalkıp eski sevgilisiyle görüşmeye başladı, ben her şeyden taviz vermişken hem de. şu an düşünüyorum da bu ilişki çok öncesinden bitmeliymiş, aşk gerçekten insanın gözünü kör edebiliyomuş. ilişkinin böyle olucağını söylemiyorum ama bu şekilde sürücekse kaldırabilir misin onu düşün ve ona göre karar ver derim.


  • sheeper  (03.12.13 23:37:53) 
@yahveyire Bu düşüncelerini aklımda biraz düşünmeliyim ve sonra da gidip ona söyleyeceğim.Ama objektif olarak böle düşünmene gerçekten üzüldüm:(. Bu arada karşısı kız tarafı garip oldu böle biraz :)


  • CBi  (03.12.13 23:48:05 ~ 23:48:31) 
@sheeper bu sölediklerini dikkate alıcam.Ya ama ben gerçekten bana olan sevgisinde herhangi bir şüphe duymuyordum şimdiye kadar.En iyi bu sölediklerinizi onunla yüzyüze tartışmak başka bir çözüm gelmiyor aklıma çünkü gerçekten birbirimizi çok sevdiğimizi düşünüyorum :(


  • CBi  (03.12.13 23:53:19) 
bana da pek abartıyormuşsunuz gibi gelmedi açıkçası. bi kere, kimseye sevgilisi olduğunu söylememek ne demek? insan bunu ne için yapar bunu bir düşünmenizi tavsiye ederim.

bu ablamızda sanırım en büyük çaba, kimselere ve özellikle de eski sevgilisine ilişkinizi duyurmamak. normal şartlarda bir kız, herkese özellikle de eski sevgilisinin kulağına gidecek şekilde duyurur ki adam (veya etrafındaki birisi) tekrar yanaşmaya kalkıp olan ilişkiyi bok etmesin.

bir iki kere insan facebooktan merak edip bakabilir, sonuçta insan sevgili olunca bir yandan da arkadaşlık ediyor. naaptı ne etti keyfi sağlığı yerinde mi vs. kırk yılda bir bakar, olabilir. ama bir ay içinde defalarca bakmak nedir? bir de kendi profilinden değil de neden sizden bakmış? onun profilinde görseniz kıyamet kopar ama kendi profilinizi karıştırmak aklınıza gelmez diye mi? bu nasıl bir kötü niyet, nasıl bir çakallık?

bence kendinize kızmanız gereken tek nokta, şu muameleye izin vermek, başka da bir şey değil.

sert olduysa kusura bakmayın, samimi olmaya çalıştım.
  • physcos physcos  (04.12.13 00:14:39) 
@physcos physcos yok efendim sert olmadı gayet de güzel ve acı şekilde doğruları yazmışsınız.benim hesabımdan bakması muhabbeti onu engellemiş galiba o yüzden benden bakıyor.yani engellemese belki de öğrenemeyip aylarca böyle devam edicekti bu durum :(.Ama gerçekten benim göremediğim noktalara değinmişsiniz hepiniz de ama ne yaparım bilemiyorum daha çok üzülüyorum :( En iyisi sizin bana aktardıklarınızı toparlayıp düzgün bir konuşma yapmak gibi geliyor ona göre bir çözüm oluşur zaten.


  • CBi  (04.12.13 00:24:51) 
Sevgiyi kelimelerde yasıyor, dusuncelerde kayboluyorsunuz. Karanlıklardasınız.


  • lifeoverip  (04.12.13 08:37:21) 
yahveyire+1

eski sevgilisine geri dönmek istiyor, ama bu arada eski sevgili kızın yeni sevgili yaptığını öğrenirse sorun çıkartır, o yüzden saklanıyor.
  • SiyamkedisiZorro  (04.12.13 09:51:11) 
Abartmiyorsun, ayrilmaman hata.
Ayril, sana geri dönecektir. Dondugunde de siktiret.

  • archely  (04.12.13 12:00:07) 
Karşı taraf erkek tarafı olsaydı, pek büyütülecek bir olay olmadığını düşünürdüm açıkcası. Erkekler senin kadar düşünmezler sen kafanda kurmuşsundur falan derdim.

Ama karşı taraf kız ise... Açık konuşmak gerekirse senin yerinde olsaydım o ilişkiye devam etmezdim.

+Bir kız olarak söylüyorum:

1- bi kız ilişkisini saklıyorsa. ya sevgilisini beğenmiyordur, ya da beğenmiyordur.

2, 3- bi kız eski sevgilisine göre iş yapıyorsa, sürekli arıyorsa. ya unutmamıştır ya da yerini dolduracak yeni birisini bulamamıştır.
  • sonea  (04.12.13 17:35:48) 
Ben bunları karşı tarafı erkek olarak düşünerek yapmıştım ama, erkek x2 etkisinde doğrularken söylediklerimizi kadın x22 gücünde doğrular :(

bir kadın olarak bildiriyorum.
  • yahveyire  (04.12.13 17:55:17) 
ya bilmiyorum en kötü çok saçma da olsa çözüm olarak face de ilişkisi var yaptırmaya çalışıcam.aslında bu da çok hoşuma giden bi durum değil birilerine zorla bir şey yaptırmak ama ne biliyim başka bir yol da bulamadım gibi:(.


  • CBi  (04.12.13 18:30:33) 
ya kimse bilmiyor değil en yakın arkadaşları iş arkadaşları bizim birkaç ortak arkadaşımız biliyor o kadar da değil yani :) ama gene de sıkıntı ya :(


  • CBi  (04.12.13 18:32:04) 
her eve senin gibi mülayim bir adam lazım o zaman =)


  • yahveyire  (04.12.13 18:43:54) 
kurtar kendini abi en kısa zamanda.


  • ron dennis  (04.12.13 18:44:07) 
haha ilahi yahveyire:) ya ben insanlara dürüst ve saygılı davranmaya çalışıyorum, içimden nasıl gelirse öle davranıyorum ama karşı tarafın samimiyetinde herhangi bir terslik oldu mu da çöküyorum.Neden onlar da bana öyle yaklaşmıyorlar anlamıyorum çok mu zor?


  • CBi  (04.12.13 18:46:51) 
@ron dennis bakalım haftaya buluşucaz ciddi güzel bir konuşma yapıcam.Umarım kötü sonuçlanmaz çünkü gerçekten çok seviyorum :( ama bunları da konuşmazsam kafayı yerim kendi kendime.


  • CBi  (04.12.13 18:48:56) 
İkili ilişkilerde aldığı kadar veren biri daha görülmedi bence, çok düşünme o yüzden. Bol şans diliyorum sana, inşallah yamulan bizler oluruz :p

Bir de demişsin ya, eskisini benim için bıraktı gibi bi'şey oldu diye, buna rağmen hala eskisini dikizlemesinin sebebebi pişmanlıklar, acabalar olabilir mi acaba? ^^ iyi haberlerini beklemedeyiz.
  • yahveyire  (04.12.13 18:51:15) 
seviyorum yok abi, burada da çok kişinin anlattığı gibi o seni sevmiyor işte. sen de saf saf gidip facebook şifreni vermişsin. bu işten bir an önce kurtulmazsan ileride tüm kızlardan tiksinebileceğini biliyor musun? "ya bu kadar sevdiğim bana ne yaptı, kimbilir bunlar ne yapar en iyisi bulaşmamak" der öyle kalırsın.


  • ron dennis  (04.12.13 18:53:32) 
@yahveyire bende öle düşünüyorum ve onun da beni sevdiğine hâlâ inanıyorum.Bakalım gerçekten öyleyse ona göre bir çözüme ter tepmiycektir.Haberleri ulaştırırım :) düşüncelerin ve tecrübelerin için çok sağol :)


  • CBi  (04.12.13 18:54:41) 
@ron dennis böle konuşma çok üzülüyorum :( olsun ben umudumu koruyorum ciddi bir şekilde yüz yüze konuşmadan da hiçbir şeyi bitirmek istemiyorum.onun sonucunda ayrılırsak da bir hafta daha beklemiş olucam.Gelişmeleri bildiririm artık .


  • CBi  (04.12.13 18:58:29) 
insan seviyorken gerçekten gözünde perde oluyor. hatta bitti bu ilişki dedikten sonra da o perde zaman zaman geri geliyor. kendini kandırma ihtimalin çok yükseliyor. saygısında sıkıntı gördüğüm için ayrıldım ben çok yakın zamanda. hala o perde geliyor ulan seviyorsa diyorsun. ancak yapılanlar saygısızlıktı. ne kadar özür dilese de affetmiyorsun. tabi benimki artık son raddeydi. bundan önce defalarca kez sineye çekmişliğim vardı. ama bu kez son olacak dedim. bana yaşattığı o duyguyu kolay kolay unutamayacağım. ayrılışımız da film sahnesi gibiydi. ayrılmıştık, ben onu evine kadar bıraktım taksideydim, bu anı hiç unutmuycam sen de unutma dedim. evine gelince indi. devam ettim.

hahaha şimdi sardım olayımı paylaştığım kimse olmadığı için burada anlatasım gelmiş demek ki :)

bilmiyorum yazdıklarım ne kadar cevap olur ama benim başımdan böyle bir olay geçti. böyle bir karar aldım. hee ama yine bi aralık bırakıyorum kapıyı ama zor gibi. aralık bırakma sebebin ise bazen o perdenin geri gelmesi dostum.

kolay gelsin.mutlu ol.

edit: yukarıdakileri yazdıktan 10 dakka sonra o kişiden mesaj gelir. şimdi ben ne yapayım amk. sana cevap verirken biz cevaba muhtaç kaldık.
  • farrytikki2  (04.12.13 23:50:33 ~ 05.12.13 00:17:20) 
@ferrytikki2 abi seviyorum bizim gibi insanları sen hiç üzülme emi :)


  • CBi  (05.12.13 21:39:28 ~ 06.12.13 01:18:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.