[]

Yılbaşı için ev

Yılbaşı gecesi arkadaşlarla toplanmak için Kadıköy/Beşiktaş vb. merkezi yerlerde kiralık ev bakıyoruz. Daha önce böyle bir olaya girişmiş olan veya yol yordamını anlatabilecek olanlar yol gösterirse sevinirim.

Not; 10-12 kişi olacağız.


 
tecrübe etmedim ama sakat işler bunlar hacım. kamera falan koymuştur ipneler


  • GibsonRules  (01.12.13 21:04:08) 
seks partisi döndürmeyeceğiz ki?!? arkadaş arasında eğleneceğiz sadece.


  • ozzyninpambukgotu  (01.12.13 21:05:04) 
Çok pahalıya patlar. Ankara'da aynı girişimde bulunmuştu arkadaşlar, yılbaşında fiyatların patlamasıyla vazgeçtiler.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (01.12.13 21:06:17) 
10-12 kişi alkol aldıkça her türlü bir yaklaşma olur. dallamalar bunu bekliyordur o yüzden bence uzak durun


  • GibsonRules  (01.12.13 21:09:12) 
ne yapsak peki? dışarı çıkılmaz o gece kesinlikle. e hiçbirimizin kendine ait evi de yok. az kalabalıklı bol içkili yerler ise el yakıyor. bu öğrenci insanlar eğlenmesin mi :( ?


  • ozzyninpambukgotu  (01.12.13 21:46:36) 
www.hemenkiralik.com

en azından arkanızda bir şirket var, eve girdikten sonra parayı yatırıyorlar ev sahibinin hesabına falan. vergi falan da vardır muhtemelen işin içinde. hukuksuzluk durumlarında daha sağlam olur işiniz.

eve girince bir kolaçan edersiniz. ama buradan bir problem çıkacağını sanmam.

ekleme: sitelerinde çağrı merkezlerinin telefon numarası var. yarın arayıp çağrı merkezine aklınıza takılan soruları, evi kiralayanların vergi ödeyip ödemediğini, bu işin yasal olup olmadığını, art niyetli ev sahiplerinin gizlilik ihlaline neden olacak davranışlar sergilemelerine karşı bir denetim, yaptırım vb. uygulayıp uygulamadıklarını veya olası bir durumda hemenkiralık ekibi olarak gezgin adını verdikleri müşterilerinin yanında olup hukuki konularda destek olup olmayacaklarını sorun derim.

bu kamera olayları oteller için de geçerli, kötü niyetli insanlar kadar iyi niyetli insanlar da çok.
  • materyalist imam  (02.12.13 01:07:36 ~ 01:12:12) 
ev tutacağınıza bi otelde penthouse tutun. kişi başı 100 tlye falan denk gelir geceliği.


  • brotha b  (02.12.13 07:25:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.