[]

mustafa sarıgül

Cemaatçi diyolla? Fetocuymuş..




 
adam her şey. bugün fetocu yarın başka... herkese mavi boncuk dağıtmaktan ne olduğunu kendisi bile bilmiyor bence.


  • ne nicki be  (29.11.13 13:22:56) 
Şaşırmam.. Hiç samimi gelmiyor bana, nabza göre şerbet veren biri bence..
Yine de birçoklarına göre daha sempatiktir orası ayrı..

  • mutekebbir  (29.11.13 13:26:42) 
eee??


  • baldur  (29.11.13 13:31:02) 
Cemaatçi mi feto cu mu bilmem ama cok uyanık takdir ettigim birisi. Caliskan ve sempatik. Kanimca chp nin basina gececek


  • kya  (29.11.13 13:31:55) 
Mahsun kırmızıgül' ünde eniştesiymiş :)


  • redeath  (29.11.13 13:41:18) 
mükemmel iyinin düşmanıdır. ben de çok popülist olduğunu düşünüyorum ama bu şeriat aşkıyla tutuşan adamlardan daha evladır. en azından toplumun bir kesimini aşağılayan bir sözünü duymadım.

bu adam 10-15 yıldır şişli belediyesinden esenlerdeki bağcılardaki ve diğer nispeten muhtaç durumdaki ilçelerde cemevlerine araç göndertiyordu. akpli belediyelerin yapmadığı hizmeti o yapıyordu. son iki-üç yıldır akpli belediyeler de yapıyor ama içleri yanarak yaptıklarından eminim. salt oy için.
  • zvonimir  (29.11.13 13:42:31) 
"Cemaatçi" değil, cemaatle iyi geçinmeye çalışıyor bunlar da bambaşka şeyler.
adam "siyasetçi", cemaat İstanbul için (tüm türkiye için) önemli, önemli kalmaya devam edecek, yönlendirme güçleri yüksek. AKP ile cemaatin arasında olumsuz yönde bir hava var gayet doğal yaptıkları bu çerçeve içinde.
Sarıgüle kişisel hiçbir duygu beslemiyorum ne sempatikliğini ne çalışkanlığını bilirim.
bi de "cemaatçi" olmak ne demek ? biri bana açıklasa ya
bölge imamıysanız mı cemaatçisiniz, mütevelli iseniz mi? sohbeti tesbihatı siz yaptırıyorsanız mı?
yoksa mahalledeki /semtteki cemaat sohbetine gidip o seneki zaman aboneliğine katılınca mı? esnaf abilerle bir yurda himmette bulununca mı?
güvender'e çocuk gönderenlerin hepsi cematçi mi mesela? hocaefendi diyenlerin?
yahut bunların hepsi CIA'in ortadoğu/islam politikasının ürünleri, Gülen bir maşa demeyen herkes mi??
  • niye ama  (29.11.13 13:45:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.