[]

Shure srh440 vs marshall major

Şimdi bu kulaklık işlerinde biraz acemiyim. Geçenler de arkadaşımın marshall majoruyla bi kaç şarkı dinledikten sonra adam gibi bir kulaklık almam gerektiğini farkettim :) madem denedin onu neden almıyorsun diyecek olanlara ise tasarımı mükemmel olduğu halde konforu kötü olduğu için emin olamadım. Uzun süre kullanımda ciddi ağrılar yapabiliyor. Sorduğum bi kaç kişi de aynı şeyleri söyledi. Ben de böylece farklı kulaklıklara yöneldim. Dnr da shure srh 440 ı buldum. Epey epey de hoşuma gitti. Yalnız gerek türkçe inceleme bulamamam gerek sözlükte kimsenin bi'şey yazmamış olması siparişi vermemi engelliyor. Kullanan eden varsa bi aydınlatsın beni veya 250 lira civarında şu kulaküstü kulaklık daha iyidir abi onu al derseniz o da olur. ( genel olarak rock, klasik, türkü falan dinleyen adamım. Rnb pop rap le pek işim olmaz)




 
shure olarak kulakiçi ecn4 serisini kullandım, ama kulaklık karşılaştırırken bakacağın en önemli özellik, frekans aralığıdır frekans aralığı ne kadar geniş ise o kadar kaliteli ses elde edersin. ses yüksekliği benim için ikinci planda kalacak bir durum ve üçüncü önemli konu ise empedansı, 8ohmluk bir kulaklık pil tüketme konusunda cimriyken 16 ohmluk bir kulaklık pil kullanımını arttırır 32 ohmluk bir kulaklığı ise bir mp3 çalar besleyemeyebilir ve bir kulaklık amfisi kullanmak zorunda kalabilirsin. son olarak shure akg gibi markalar uzun zamandır profesyonel kulaklık üreten firmalar ve son kullanıcı ürünlerindede bu kalitede içerik kullanıyorlar. ben tercihimi akgden yana kullandım birde onu denemeni tavsiye ederim.


  • mehmet lutfi  (27.11.13 13:22:00) 
Shure için frekans aralığı 10 hz 20 khz olarak gözüküyor. Marshall da 20 ye 20 . Shure 44 ohm marshall 32 ohm. İpad mini kullanıyorum besler diye ümit ediyorum ama detaylı bir bilgimde yok açıkcası. Kulaklık amfisinin ne olduğunu ise hiç bilmiyorum. Ses yüksekliği benim için de çok önemli değil. Ben bütün enstrümanları ayrı ayrı temiz bi şekilde duymak istiyorum sadece. Akg de ise o fiyat aralığında k 450 modelini buldum. 11-29,5 aralığında 32 ohm. Biraz inceledim fakat bana o da kullanım açısından çok konforlu gelmedi. Bi de shure da bi model daha var. Srh 550 5-22 aralığında 32 ohm. Sizin açıklarımalarınıza bakarak bu daha tercih edilesi duruyor.


  • okseotu  (27.11.13 13:40:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.