[]

Strateji oyunu

İstersem ticaret istersem savaş yapabileceğim, mikro yönetimin yoğunlukla olduğu, sandbox olarak da oynanabilen bir strateji oyunu arıyorum. Oyunun tarihi, grafikleri pek de önemli değil.

Not: Europa Universalis gibi ama daha çok şehir yönetimi olan.


 
civilization V


  • sylow  (21.11.13 23:55:44) 
civilization serisini hatim ettim zaten hocam, ayrıca civilization'da savaş olmaması gibi bir ihtimal yok mesela.

caesar serisi de aynı şekilde benim için.

insan bir yerden sonra yeni tatlar arıyor doğal olarak.
  • usuyoruzreyis  (22.11.13 00:16:50) 
The Great Empires Collection diye arattir, hepsi bir arada var set, caesar ve benzeri, bide majesty'yi dene strateji seviyorsan, degisik biraz ama iyidir.


  • lutah  (22.11.13 00:52:53) 
Eu nun yapımcılarından victoria mı ne vardı onu incele istersen daha çok ülkenin ekonomisiyle fabrika vs ilgilenilen Eu tarzı bir oyundu


  • joy stick  (22.11.13 01:55:36) 
Hocam Victoria yüklü bilgisayarda duruyor da öğrenilecek oyun değil cidden, aşırı zaman istiyor ama aklıma getirdiğin için teşekkürler, bir kez daha bakayım.


  • usuyoruzreyis  (22.11.13 03:24:18) 
crusader kings 2


  • murtilli  (22.11.13 09:20:19) 
o zaman belki bu yardimci olur forums.steampowered.com


  • sylow  (22.11.13 13:07:25) 
@sylow çok yardımcı oldu hocam, teşekkürler


  • usuyoruzreyis  (23.11.13 18:50:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.