[]

Hoparlör mü Kulaklık mı?

merhaba, dün hoparlör tavsiyesi istemiştim, ama bugün de acaba kulaklık mı alsam onun yerine diye düşündüm, bir de sizin fikrinizi almak istedim.

ben şu modeli beğenmiştim ama hiçbir yerde bulamadım ankara'da.

www.vatanbilgisayar.com

laptop'a bağlayacağım ve masa üzerinde de çok fazla yer kaplamasın ve kablo karmaşası olmasın istiyorum. apartmanda yaşadığım için öyle bangır bangır açmam zaten sesi o yüzden çok güçlü bir şey gerekmiyor. düzgün ses versin, sorun çıkarmasın yeter. bunlar hoparlör için tabi. kulaklık konusunu hiç araştırmadım. o da baş üstü kulaklık olsun uzun süre kullanımda rahatsız etmesin. temiz ses alayım.

sizce kulaklık mı hoparlör mü? ve 100 tl'ye kadar kulaklık ya da hoparlör tavsiyeleriniz nelerdir? teşekkür ederim şimdiden.

 
Hoparlörü bilmem de "kulaklık dedin mi Sennheiser'a bak, çamurdan da olsa al" derim.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (14.11.13 18:25:03) 
kulaklık:
koss porta pro
akg k518


hoparlör:
100ü epey aşıyor ama: www.vatanbilgisayar.com
bu da aşıyor :/ : www.vatanbilgisayar.com(Speaker)/logitech-980-000356-z-323-2+1-360-derece-ses-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=40629
  • neyleyim  (14.11.13 18:34:41) 
iki arkadaşımda jwin marka bir hoparlör var. 2+1 şeklinde. bahsettiğin özelliklere sahip. fazla yüksek sesle dinlemek için değil, çok hoş ses vermek için. hoparlörlerleri sadğlı sollu laptıop un yanına koyuyor. +1 olan kutusunu da aşağıda durduğu için fazla yer de kaplamıyor.

ben de ondan almayı planlıyorum. ne yazık ki modelini bilemiyorum. fakat değerlendirebilirsiniz.
  • dahinnotha  (14.11.13 18:37:38) 
ben kulaklık olarak da bunu kullanıyorum, hoparlörün tersine bass'ı biraz düşük, ama gayet temiz ses veriyor.
www.vatanbilgisayar.com

  • yalnux  (14.11.13 19:55:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.