[]

guldurmeyen gulduru programlari

Mesela guldur guldur, su an denk geldim. Buna gülüyor musunuz? Millet kahkaha atiyo bende tebessüm yok, sorun bende mi acaba yoksa bu insanlara programdan önce guleceksiniz diye talimat mi veriyorlar? Ben komedi dukkani' na da hic gulemedim mesela. Orada da her espri belden asagiya vurgulanirdi. Ama bu güldür güldür ondan daha betermis alarkadaş. Bu programı yapan adam - ali sunal, illa ki bizden daha iyi bilir izleyicinin neye gülüp neye gelmeyeceğini. Peki bu adam izleyiciyi enayi yerine mi koyuyor yoksa bu programlarınbbaşka bir amaci varda ben mi bilmiyorum? Mesela oyuncuların yeteneklerini geliştirmek gibi vs.

Yoksa aklim almiyor abi buna gulunur mu allasen? Mal olan gülmez bu salak skeclere.


 
komedi dükkanı'na ben gülerdim. bkm mutfak'a gülen insanı dövesim gelirdi. ali sunal'ın yaptığı skeçler vardı mesela. zap yaparken bile görsem rahatsız oluyorum.

stüdyodakiler tabi ki yalandan gülüyor. ama seveni de olabilir.

şunu yazdıktan sonra bi de güldür güldür ne diye bakıyım dedim google'dan. bakmaz olaydım.
  • paramazlov  (04.11.13 00:38:03 ~ 00:43:31) 
bakış açına bağlı.
bu dönemde burcu yok ama.önceki bölümlerde bayılıyodum.her izlediğin skeç güzel olcak diye bir şey yok.
iyi demişsin ayrıca "mal olan gülmez" diye.
  • tadutadu  (04.11.13 00:39:44) 
fıkralarla türkiye ye gülüyorum en çok


  • ceycey e  (04.11.13 02:28:27) 
O degil de zamaninda olacak o kadar skeclerine neden bu kadar cok guldugumu hala kendi kendime sorar utanirim gizliden (90 li yollarda)


  • exlibris  (04.11.13 08:50:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.