[]

netlimiter alternatifi

netlimiter'ı aratmayacak program arıyorum.

program başına upload/download limiti konulabilsin, istatistiği de olursa daha bi güzel olur ki vardır muhtemelen.


 
cfosspeed süperdir.


  • mosmor  (17.05.07 09:10:34) 
cfosspeed aynı işi görmüyor ki,
netlimitera alternatif ben de aramıştım bulamamıştım

  • demlikposet  (17.05.07 10:46:54) 
aslında ben sorunun ilk paragrafıyla ilgilenmişim sadece. Bana netlimiter'ı aratmıyor.


  • mosmor  (17.05.07 11:06:30) 
du super controller diye bi program var. belki işini görür. www.homeqos.com


  • purgatory  (17.05.07 13:21:41) 
Çoğu programda upload kısıtlama özelliği var. Yoksa da tavsiye edelim. Hangi tür iş için lazım? ftp, torrent vs.


  • ozdek  (17.05.07 14:39:08) 
netlimiter'dan neden vazgeciyorsunuz? belki o taraftan bi yardimda bulunabilinir?


  • strategic  (17.05.07 15:50:29) 
valla 2.0 cikti mertlik bozuldu ne varsa 1.30 da var hem fazla da yuklenmio istatistik var sonra su saatte limitle su saatte ac diyo nooldu neden bozustun netlimiterlan


  • winniethepooh  (17.05.07 17:13:32) 
yeni versiyon çıktı indireyim mi dedi, e indir bakalım dedim. indirdikten sonra bilgisayarım'dan belgelerim'e tıkladığımda C:\Documents and Settings\LocalService\Belgelerim klasörüne giderek, oradan belgelerim'e geçişi engelledi. neyse masaüstünden - elle girerim kızmama gerek yok dedim. sonra kurdum ben programı, deneme süren doldu dedi. bunu kaldırayım eski versiyona döneyim dedim onun da süresi dolmuş nasıl oluyorsa.. registryi temizledim ettim belgelerim olayının bozulduğuyla kaldı. kıl kaptım bi defa başka bir şey kullanmak lazım ama baktım baktım yerine bir şey bulamadım.

ne için lazım olduğuna gelince...
upload'ı serbest bırakınca benim modem sapıtıyor ve ne indirebiliyor, ne de yükleyebiliyor. onu 3 kb'ı geçirmemek gerekiyor.
internetin hızından yararlanmam(!) gereken durumlarda download programını (bekletmeden/durdurmaden) limitlemek gerekiyor çünkü toparlanmasını beklemek uzun sürüyor, israf :)
bir de farklı programlarla indirilen dosyalarının öncelik durumları için gerekiyor. lazım yani gerçekten :)
  • kirkkarakterlikkirikayakliakillikirkayak  (17.05.07 18:59:35) 
o zaman kesinlikle cfosspeed. upload ve download onceliklerini belirliyorsun ve viola. baska hicbir seyle ugrasmana gerek olmuyor.
edit: yani mesela kabaca diyorsun ki en ustte msn bi altta ie bi altta counterstrike en altta da emule. boylece emule'dan oncelikli tanimladigin tum programlar gene kendi oncelik siralarina gore veriyolunu efektif ve anlik bir sekilde kullaniyorlar. yani o upload'u download'u kisma isini bu program otomatik yapiyor.

  • strategic  (17.05.07 21:11:36) 
pek otomatik olayı yaramıyor bana aslında. duruma göre önceliğim değişiyor çünkü. tam olarak anlatmaya üşendim resmen..
v1.30 vardı elimde onu da denedim sorun yok şu an. maalesef netlimiter yerini bir süre daha koruyacak gibi görünüyor.
herkese teşekkürler.
  • kirkkarakterlikkirikayakliakillikirkayak  (17.05.07 22:47:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.