[]

adobe cs6 master collection

bu paketteki programların türkçe eğitimini alabileceğim site ya da kaynaak var mı?

Photoshop Extended CS6
Illustrator CS6
InDesign CS6
Acrobat® X Pro
Flash Professional CS6
Flash Builder® 4.6 Premium Edition
Dreamweaver CS6
Fireworks CS6
Adobe Premiere Pro CS6
After Effects CS6
Adobe Audition CS6
SpeedGrade CS6
Adobe Prelude CS6 P
Encore CS6
Bridge CS6
Media Encoder CS6

 
Premiere ve after effects icin kadir koymenin videolari var.
Cs3 anlatiyor ama zaten mantik ayni. Arayuz degisti bir kac da ek ozellik.

  • brkylmz  (27.10.13 19:26:30) 
photoshop-illustrtor en onemlılerı benım ıcın.


  • the knight of the apocalypsy  (27.10.13 19:28:31) 
birkaçı hariç türkçe kaynak bulamazsın bu programlar hakkında. ama tonla ingilizce kaynak bulabilirsin. türkçe bulsan da yüzeysel anlatılıyor genelde.


  • halitkin  (27.10.13 20:18:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.