[]

Tuvaletten Gelen Sesler (Afedersiniz Osuruk ve Çiş Sesleri)

Bugün aklıma bir şey takıldı.

Tuvalette (özellikle alafranga) işerken, dolu kısma (ortaya) işediğinizde "şorrrr" diye güçlü bir ses çıkıyor.

SORU-1
Sizce bu sesin dışarıdan duyulması (evin başka bir odasındaki ya da koridordaki biri tarafından) kötü bir şey midir? Bu sesi duyan "oha hayvan ne biçim işiyor" diye düşünür mü?

SORU-2
Aynı şekilde tuvalete giren birinin sesli bir şekilde osurması ve bu sesin evdeki başka biri tarafından duyulması ayıp mıdır? Yoksa insanlar "sonuçta adam tuvallette tabii ki osuracak" diye mi düşünür?

Saçma salak sorular gibi geliyor ama hepinizin osururken çok ses çıkmasın diye götünüzü sıktığınızı biliyorum. ehuehehehehehe :)

 
1. Evet
2. Evet / Ayıp değilse de çüş yani.

  • Dunedan  (23.10.13 18:03:06) 
evet ve evet


  • didi  (23.10.13 18:05:09) 
bu kafa tıpkı bizi leyleklerin getirmesi gibi. pembe sıçıp fabulozoo osurmakla eş kafalar. bırakın pampalar bunları insanlar istediği gibi sıçıp işesin. sesli kokulu konulu olacak ya ne olacağdı.

analar babalar öpüşüp sevişmeden mi ürüyor layn.
  • fukka  (23.10.13 18:05:25 ~ 18:06:07) 
Ben makul görürüm. Tuvalet yahu burası. Adı üzerinde "def-i hacet". Yani ihtiyaç, yani mecburi yani olmazsa olmaz. Keyiften osuran manyaklar var mı aramızda? Tuvalette gürültülü osuran birinin bunu kasti yaptığını sanmam. Ha, ben yapar mıyım? Yapmam, garip bir şekilde utanırım. Sessiz sedasız işimi halleder çıkarım genelde. 5 dakikadan uzun kalmam tuvalette. Anne baba öyle eğitti diye. Yok karikatür okuyayım yok Angry Birds oynayayım falan demedim ömrümde hiç.


  • Thunder God  (23.10.13 18:06:13) 
nasıl evet amk ya tuvalette osurmak diyorum bu nasıl ayıp olabilir la?


  • thatam  (23.10.13 18:06:54) 
ikisine de evet.

bi yerde okumuştum japonlar sahte sifon sesi yapmışlar o sesleri gizlemek için, bence bunu yaygınlaştırmak lazım.
  • yue  (23.10.13 18:08:02) 
adriana lima'nın bile osurduğu dünyada yaşıyoruz, bunlar normal şeylerdir


  • facebook  (23.10.13 18:09:20) 
1. evet
2. evet

  • kirazıseviyorum  (23.10.13 18:09:35) 
tuvalette sıçarken ses çıkıyor mu acaba diye düşünmemek aile terbiyesi almamak demek mi?
daha neler görücez bakalım.

  • sansli pipi  (23.10.13 18:15:02) 
pembe sıçan kızlar için ayıp bunlar. içimize mi ossuralım yahu?

ama başka şeye gelince löpür löpürler.
  • ermanen  (23.10.13 18:23:43) 
1-Evet düşünür.
2-Empati yapabilir biraz, kendini titreşime alıp osuran,sıçan duymadım hiç.

Hele devlet yurdundaysan sabahları neler neler oluyor. Özellikle biriktirip sabah sıçanların yanında diş fırçalayanlar,bi kaç metre ötede duş alanlar, bu işemeli sıçmalı olaylar sırasında sigara içenler bile var. Ortaya çıkan seslerden bahsetmek bile istemiyorum.
  • birfincankahvedahaisteyenadam  (23.10.13 19:37:24) 
oha tuvalette de osuramayacaksak nerde osurcaz, illa balkona mı koşalım kışın ayazında bile. sonuçta o gaz bi şekilde çıkmalı.


  • uepuey  (23.10.13 20:46:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.