[]

çalışanlardan yardım (halkla ilişkiler - insan kayn. - işletme yönetimi)

ingilizce öğretmenliği mezunuyum, orta seviyede almanca bilgim var. alan dışına kaymak, özel sektörde bir pozisyon bulmak istiyorum ama açıktan başka bir bölüm okumadan ya da sertifika programlarına katılmadan bir şey bulmam pek mümkün değil gibi görünüyor.

bu bölümlerden hangisini seçersem daha avantajlı olur? bu sektörlerde çalışanlar, sizler yaptığınız işten memnun musunuz? şu anki durumunuzu, bu işlere girmeden önce bilseydiniz, yine de aynı şeyi yapar mıydınız ya da başka alana mı yönelirdiniz?

bu konularda genel olarak fikirlerinize ihtiyacım var.

teşekkürler

 
2 dil avantajı varken özel sektör baya iyi olurdu sizin için. iibf üzerinden gidin. yani iibf ile alakalı, ya da direkt ona yönelik bir bölüm okumakla ilgilenin bence. mühendislik vs de var tabi ki hepsinde ama banka, kpss vs genel olarak iibf üzerinden dönüyor.


  • fekat  (22.10.13 13:38:03) 
4 yıllık lisans bölümlerini bitirmeye vaktim ve artık sabrım olmadığından aöf'ye yönelmeyi tercih ettim aslında. ama yukarıda saydığım 3 bölümden hangisinin daha mantıklı ve sonuca yönelik olduğuna karar veremiyorum sektörleri bilmediğim için.

bir de dış ticaret sertifikası alacağım aöf'den seçmeye çalıştığım bir bölüme ek olarak.
  • letheavendangered  (22.10.13 13:44:05) 
işletme master'ı tavsiye ederim. bir yandan çalışırken de devam edebilirsiniz. sertifika programları ile kıyas almaz bile. hangi şehirdesiniz?


  • coder6006  (22.10.13 15:34:54) 
izmirdeyim. ancak işletmeyle ilgilihiçbir altyapım olmadığı için master yapabilir miyim, bende var olan kapasite ona yeter mi bilmiyorum.


  • letheavendangered  (22.10.13 21:27:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.