[]

antidepresan alkol intihar

2 gündür 1 yıldır aldığım ilaçlarımı almadım.
2 gündür sabahlara kadar içtim.
2 gündür bir otel odasındayım öyle hüzünlü ki.
öyle pis şeyler yaşadım ki,her biryerim kanıyor,topallıyorum,çok yoruldum,sevişmeyi denedim neredeyse ağlıyacaktım o kadar iğrenç geldi ki,ailemin üzülmesinden korkmasam şu dakika boğacağım kendimi ilaçlara.ne için yaşamalı dostlarım ne için ?
eğer varsa bir sevgiliniz benim içinde sarılın ve kıymetini bilin.
kimseyi sevemedim bok ettim hayatımı çevremdeki herkesin hayatını delirmekten korkuyorum yaşlanın öyle güç ki sonbahar'da hissederek yaşamak

 
çocukların gülümsemeleri çok güzel, onlar için, onlar hep gülsün diye yaşa.


  • dafaiss  (17.10.13 23:38:26) 
hayatın üzerime geldiğini hissettiğimde bana hep iyi gelmiştir bu şarkı. bilmem biraz da olsun size de iyi hissettirir mi.

www.youtube.com

durdun olmaz, gerildin olmaz, delirdin olmaz, devam et sen..
  • fayfim  (17.10.13 23:38:57 ~ 23:40:23) 
öyle yada böyle hepimiz öleceğiz. bazen acı çekmek de güzeldir, yaşadığını hissedersin.


  • LalaKazim  (17.10.13 23:41:29) 
ne için çalıştın bugüne kadar, neye kime yara(n)mak istiyorsun ? "hiçbir şey" diyeceksin büyük ihtimal, imkansız bu. olsa bile hiçbir şey yapmayan bir insan bile toplum için yaşar. hakkımı helal etmem bak. :)

sevdiğin şeyleri, ideallerini, seni yanında görmek isteyenleri düşün zaten yeterli gücü buluyorsun kendinde.

lisedeyken sağlam bi birikimim vardı, bi gece çok sinirlendim bageti paraları telefonu ipodu aldım koydum cebime tam çıkacakken annemin (evde yalnızdı. başka biri olsa bile değiştirmezdi bu durumu. sadece belki hastaneye yetişirdi) bunu kaldıramayacağını, 40-45+ kalp sorunları olan birisinin buna dayanamayacağını hatırladım. nerede kalacağım bile belliydi oysa. çıkarttım cebimde her şeyi gittim müzik dinledim yatakta. ve gerçekten hala öyle sinirlenmedim kimseye.

emsal teşkil etsin diye anlattım, umarım anlaman gerekeni anlamışsındır.
  • zazazaraeta  (17.10.13 23:41:45) 
"Intihar etmedikce hayati zorlamaktan yanayim" diyor murathan mungan'in roman kahramani nermin.

Intihari denemis ve zor kurtulmus biri olarak, bosver yapma diyorum. Hayattaki hirslarini dusun. Su an hic hirsin hic amacin yokmus gibi gelebilir ama var aslinda. Bul beyninin bi yerlerinde sakli olan o hedefleri.
Aileni dusun bi de. Aileni siktir et de, anneni dusun.
Ben anneme bir poset icinde polislerin verdigi o kolyemi dusunuyorum, annemin onu alisini hatirliyorum, bi gozunun onune getir, vazgec.
  • mutlusismankedi2015  (17.10.13 23:43:56) 
niye böyle şeyler söylüyosun?hayatta hiçbir şey senden daha önemli değil.o tarz ilaçlar birden bırakılmaz,ayrıca doktor kontrolünde bırakılır.senin şu anki kötü ruh halinin sebebi ilaçlarını birdenbire bırakmış olman.lütfen acile git.eğer şu anda alkollüysen ilacını içme,zararlı olur.alkolle alınmaz bu ilaçlar.yarından itibaren ilaca devam et,alkol de alma.ne kadar acı çekersek çekelim hayatta herşey insanlar için.lütfen kötü şeyler düşünme,yaşamak zorundasın.


  • rock n roll  (17.10.13 23:44:05) 
herşeyin her durumun daha iyisi vardır.


  • seljax  (17.10.13 23:45:01) 
kendine bi kural koy ve asla tek basina icme. Hayat devam ediyor. Bi sure ara ver, gez dolas. Sonrasinda unutacaksin bu sorunlari muhtemelen.


  • march or die  (17.10.13 23:45:38) 
ben de annemi düşünmüştüm.


  • neynep  (17.10.13 23:45:41) 
bu tip durumlarda dinin de faydası olur. hepsi bir sınav. sabır..


  • fayfim  (17.10.13 23:47:05) 
Ben de bugün ayrıldım/bırakıldım neyse artık. Seninkinden güzel geçmiyor günüm.

Yalnız değilsin, bil.
  • evreka  (17.10.13 23:48:00) 
şu an bir hastaneye git, daha sonra da ilaçlarına dön alkolün etkisi geçtiğinde.


  • m7rv7  (17.10.13 23:49:16) 
güzel insanlarsınız dostlarım.birazcık daha sizin için yaşayacağım sizinle paylaşmak istedim.

dizlerim titriyor
uykusuzluktan mı ? yalnızlıktan mı ?
bilemiyorum
bir zeplin gibi en azından bir silah kadar yalnızım
  • ti ti ka ka bum bum  (17.10.13 23:55:32) 
lütfen acile gider misin?


  • rock n roll  (17.10.13 23:56:51) 
her şey sevgili, aşk değil hayatta. sevgiliden başka hayata tutunacak bir şey edinmedysen şimdiye kadar, bunun için pişman ol ve kendine amaçlar edin, tutkular besle içinde. benim için müziktir mesela, ister dinlemek olsun ister çalmak olsun.

ilaçlarını düzgün al bu arada, doktor onları içme veya hepsini dikip intihar et diye vermedi.

çok yakın arkadaşı intihar etmiş biri olarak söyleyebilirim ki, arkanda hiç beklemediğin kadar çok üzgün insan bırakacaksın. o kadar üzülecekler ki kimi kusana/bayılana kadar ağlayacak, kimi yıllarca rüyasında görecek. tek bir kişiye bile o üzüntüyü yaşatmamak için yaşamalı derim ben.
  • r_u_h  (17.10.13 23:57:52) 
abi bir de şunu dicem. nolur intihar falan etme. şuanda acildeki doktorun kesinlikle işi başından aşkındır. bir de onun üstüne oraya bir intihar vakası geldiği zaman küfür edilmiş gibi oluyor. hiç yoktan adama bir sürü zahmet inan ki. miden yıkanacak, 24 saat gözlem altında tutulacaksın, her türlü kan alınıp tahlil yapılacak falan. cidden çok uzun ve uyuz bir iş. zaten orada kalp krizleri, inmeler falan yetiyor. bir de sen iş yükleme adama nolursun. hiçkimse umrunda değilse oradaki gariban acil hekimi umrunda olsun yahu.


  • fayfim  (18.10.13 00:01:44) 
bencillik etmeyeceğim.birazcık uyuyacağım.tavsiyeleriniz hepsini okudum


  • ti ti ka ka bum bum  (18.10.13 00:04:02) 
orta asya'ya göç amk.


  • cemiyetin unlu simasi  (18.10.13 00:14:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.