[]

ing. hikaye kitapları hakkında tecrübesi olanlar

selamlar,

oxford bookworms, penguin readers ve cambridge gibi yayınlarının hikaye kitaplarını uzun soluklu ve istikrarlı bir şekilde okumak pre-int seviyesinde olan biri için ne derece geliştirici olabilir ?

ve hangi yayını önerirsiniz ?

elimde 3 adet oxford var, penguin ve cambridge nasıldır fikrim yok. özellikle penguin baya bir popüler galiba.

fikir ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

 
ben penguin readers olmak üzere hepsini tavsiye ederim. penguin'in 0 stageden başlamıştım oradan ilerledim. seviye atladıkça anlaman gelişiyor ayrıca kelime ve cümle yapısı öğreniyorsun.
bu arada kapadokya gibi türklerin bastığı ingilizce hikaye kitapları var, hocam bana sakın okuma demişti. çünkü onları türkler özetleyip yazdıkları için, gramer cümle hataları oluyormuş.

  • asosyal sosyolog  (10.10.13 01:54:06) 
hıkayden zıyade bbc'nin ıngılıze egıtım sayfasında ozet haberler ve ilginç başlıklar var. ıcerık ılgı cekıcı. fena egzersız olmuyor arada goz atabılırsın.


  • social strata  (10.10.13 02:05:07) 
hikaye kitapları iyi güzel ama güncel ingilizceyle zerre alakası yok onların. modern ingilizcede çok daha farklı kelimeler var. o yüzden hikaye kitaplarını okurken bir yandan da reader at work 1'i okumaya başla.


  • bigl0rd  (10.10.13 04:28:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.