[]

ikinci üniversite,sosyoloji ?

pdr okuyan,lisans sonrası meb de kalmayı istemeyen birinin işine yarar mı? akademisyenlik için misal işime yarar mı ne dersiniz ?
yoksa boşuna mı dersiniz ?

ek yapıyorum;pdr bitince pdr nin bir alanından misal klinik psikolojiden yüksek lisans yapacağım.ya da sosyal psikoloji diyelim.üni bitince atanıp ilk iş yüksek lisansa başlamak ilk hedef bu zaten.
sosyoloji yüksek lisansta,mülakatta bir işime yarar mı ne dersiniz diye soruyorum.ya da ileride özelde çalışmak istersem iki diploma olmasının bir faydasını görür müyüm ?

sosyoloji,pdr ye ek olacak yani.sosyolojiden iş arayacağım demiyorum.sadece katkı.

 
boşuna. kadro yok. senelerce masraf. akademik ilginiz varsa hariçten literatür okuyun.


  • dehri  (04.10.13 23:01:13) 
dehri , sosyoloji alanında işim olmayacak pdr mezunu olacağım,sosyoloji diplomam cv anlamında işime yarar mı diye merak ediyorum daha çok.

ciğerdelen , ikinci üni de 4 yıllık felsefe,sosyoloji,edebiyat var sadece galiba.bölümüme en yakın olduğunu düşündüğüm de sosyoloji.psikoloji yok yani.
  • uzunuzunilgi  (04.10.13 23:04:31) 
yüksek lisans düşünmen daha mantıklı değil mi?
hatta onu istersen meb ile çalışırken eşzamanlı olarak yapman da mümkün.

  • dafaiss  (04.10.13 23:11:49) 
devlet dairesinde bir işe gireceksen zaten ikinci üniversiteye ihtiyacın olmaz eğer özelde çalışmak istiyorsa tanıdık bulmam yeterli


  • themanhekilled  (05.10.13 00:01:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.