[]

old holborn: nem meselesi

selamlar,

3 haftalık tütün kullanıcısıyım. maddi sebeplerden ötürü geçtim. elde sarmayı öğrenmemden itibaren zevk haline geldi resmen. golden virginia ile başlamıştım. sonra geçen gün old holbornu aldım. çok hoşuma gitti. ama agalar bunun poşetine plastik emniyetten koymamışlar. kuruyunca da adıyaman tütününü gibi oluyo. golden virginia gayet nemini koruyordu. bi çözümü var mı yoksa kuru mu içiliyor bu? artı olarak da çok daha güzel olduğunu düşündüğünüz bi tütün markası varsa alabilirim. test aşamasındayım hala.

saygılar.

 
ben de 3 haftalık bir tütün kullanıcısıyım ve cevap veriyorum: araştırdığım kadarıyla o kilit mevzusu sadece golden virginia'da var; o sebeple gv'nin bitmiş poşetini saklamanı, yeni aldığın tütünü de ona aktarmanı tavsiye ederim.

çok kurumuş tütüne karşı da birkaç kişiden duymuş olduğum bir çözüm yolu da tütünü buzdolabında saklamak. hatta fazlasıyla kuruysa içine bir parça da marul koymak.

tütün seçimi hususunda da ben adıyaman tütünü içiyorum (orta olanından), gayet memnunum..

son olarak, sarması aşırı zevkli değil mi? ((:
  • treamorg  (25.09.13 01:01:06) 
çözüm paket lastiği. kıvırarak kapatıyosun sonra paket lastiğiyle tutturuyosun. bu arada sarmak iğrenç bişey bu yüzden hiç tütüne geçiş yapamadım.


  • blueprints and cigarettes  (25.09.13 01:14:32) 
evet sarması çok zevkli normal sigara içemez oldum. ayrı bi zevki var :) adıyaman ve kankaları bana çok ağır geliyor. tütüne geçmeden önce tekel 2000 light içiyordum. o yüzden gv ve old holborn gayet makul geldi.

kavanoz ve sebze-meyve olayını deneyeceğim. olmadı virginia posetine koyup dışına bu bir old holdborn tütünüdür falan yazarım artık. yanlış anlaşılmasın.
  • baydikeypa  (25.09.13 01:15:57) 
4 yıllık tütün kullanıcısı olarak;
ol harbon hiç almadım. ama arkadaşlarım kullanıyor. virigna kadar nemli olmadığı için hiçbir tütün o kadar hassas muhafaza istemiyor. bence old harbonun ağzını kapatsan, sadece saracağın zamanlar kullansan kurumaz. benim yakın arkadaşımdan sık sık alıp sararım, normal paketinde taşıyor, hiç bir zaman tadı bozulacak kadar kuru olduğuna rastlamadım.

uzun zaman golden virgina içtim, şu an açık tütün içiyorum. ama marka tütün deneyeceksen, benim en beğendiğim lucky strike sanırım. en azından bir defa denemeni tavsiye ederim.
  • neo ahrar  (25.09.13 01:28:19) 
old hornborn içiyorum 4 yıldır , agizi acık bekletme tutunu çıkar paketi kapadıktan sonra sar sigarayi. bir de tutun pakette tomar halinde oluyor , hep aynı yerden al boylece alt taraf nemini korur. tutun tavsiyesi olarak gri renkli , 25 gramlık paketi olan yunan tutunu var , sekerli gibi tadi tatlı tavsiye ederim.


  • habili olduren kabil  (25.09.13 01:48:27) 
Hepiniz KOAH olacağınız, yapman, etmen, gurban oluyum!


  • compadrito  (25.09.13 04:29:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.