[]

amoklavin 1000(yazıyla bin)mg

arkadaşlar selamlar saygılar,

yaklaşık 4 yıldır hersene, yılda bir-iki kez dişimde iltihap oluyor(4-5 gün sürüyor). ama öyle böyle bir ağrı değil. amoklavin 1000mg + apranax fort ile anca geçiyor . kısıtlı tıp bilgimle amoklavinin 1000mg olan versiyonu için pek iyi şeyler duymadım.

uzun vadede zararı dokunur mu? yoksa 4 yıldır kullandığım için durum zaten vahim mi?

teşekkürler

 
neden kafasına göre iltihap yapıyor onu çözmek lazım asıl. antibiyotik zaten başlı başına zararlı, dişler vs için


  • bonjurkes  (24.09.13 22:53:39) 
ama doktora gidince de çekmeden önce antibiyotik veriyor. bitince gel çekeriz diyor. ona güvendim ben de biraz. o kadar kötü olsa doktor vermezdi herhalde diye.


  • baydikeypa  (24.09.13 22:59:28) 
tamamda o bitince gel diyor çekelim sorunu kökten halledim çünkü apse yapmış diş çekilmez. fakat siz çektirmek yerine ağrıyı dindirip devam ediyorsunuz daha sonra ağrıdığında keza aynı. bu sürekli kullanıma girerki sağlığınız için zararlı. aynı durumdan bende muzdaribim aslında dişçiden de korktuğumdan değil ama gidemiyorum bir türlü.


  • odiyus  (24.09.13 23:05:37) 
işte benim sorunum o. korkuyorum bildiğin. bayıltıp yapsa şu çekme işini. sorun yok.ama ayıkken yemiyo.


  • baydikeypa  (24.09.13 23:15:10) 
penisilinler(amoklavin de bir penisilin türü) genel olarak yan etkileri en az olan, piyasadaki en güvenilir antibiyotiklerdir. senede 1-2 kez kullansanız hiçbir sıkıntı yaratmazlar rahat olun; ancak onunla bununla uğraşmak yerine diş probleminizi kökünden halletmek çok daha mantıklı bir hareket olur bana kalırsa.


  • deliverance  (24.09.13 23:55:59) 
4 yirmilik dişimi ameliyatla çektirdim inan korkulacak bi şey yok kökten kurtul. Ben başka nedenlerden dolayı çok antibiyotik içtim artık etki etmez oldu antibiyotik.


  • meyve parcacikli kadin  (25.09.13 00:03:52) 
bir defa gittim küçük yaşta dişçiye. korkunun sebebi de o biraz. o çatırdı sesleri hala aklımdadır. ama dediğiniz doğru kökten kurtulmak en mantıklısı. açıklamalarınız ve yardımlarınız için çok teşekkürler.


  • baydikeypa  (25.09.13 00:09:07) 
benim de gomulu yirmilik disim apse yapip bir gece de olsa hayati zindan etmisti bana. augmentin'in muadili olan croxilex feci sekilde ishal yaparken 5 gunluk augmentin kuru hic dokunmadi. diger yan etkilerini bilmiyorum acikcasi.

25 dakikada ameliyatla cektirdim ben yirmiligi. bir gun bile agri cekmedim o dikisli haliyle falan. dun de dikislerimi aldirdim. kafa rahat.
  • osuruklu  (25.09.13 11:05:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.