[]

böyle şeyler yapmayın gençler

iyice yalancı, dikkat meraklısı, hayalperest doldu burası. millet dikkat çekme, göz önünde olma, hava basma peşinde. kendi sorup kendi cevaplayanlar, şu özelliğimi herkes bilsin isteyenler falan bile var ve bu çok net anlaşılıyor.

mesleğimi herkes bilsin, ortamımı herkes bilsin, dur şöyle olduğumu tekrar belirteyim...

ne lan bu, hasta mısınız olm? bi dediği bi dediğini tutmayan adamlar falan. bunları yapanlara sesleniyorum, çok mu zeki sanıyorsunuz kendinizi? kabak gibi anlaşılıyor yaptığınız saçmalıklar. ne siz herkesten daha zekisiniz, ne herkes sizden daha salak. iyice mirce çevirdiniz burayı. yapmayın etmeyin.

nedir niyetiniz kız tavlamak mı? milleitn bilgi alışverişine engel oluyorsunuz belkide haberiniz yokken. kusura bakmasınlarda kişiliği oturmamış adama bakacak kızın ben.. neyse

 
boşver geç bro sana mı düştü derdi ya B)


  • patr  (24.09.13 21:46:59) 
aynen öyle. 20k maaşlar, her gece ortamlara akan adamlar falan gırla.


  • tescillimarka  (24.09.13 22:10:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.