[]

31 çekmekten çıldırdım :D

beyler 31 artık zevk vermiyor yaa... bağımlı gibi yapıyordum bugüne kadar, ta ki eskisi gibi olmadığını fark edene kadar. şimdi normalde er kişi 31e bağımlı olur ve normal ilişkilerde performansı düşer dimi ,bende tam tersi sanki... 31 çekmek artık sadece bir alışkanlık oldu ve ilişki sırasında da zevk almazsam, karşı tarafa da yaşatmazsam gibilerinden ufak bir korku oluştu ve bu sorunu fark ettikten sonra kimseyle birlikte olmaya çekindim. sorun büyümeden halledelim bi el atsanız? porno mu izleyerek çeksem yardımcı olur mu ki acep? yoksa sinir stres etki ediyor mu bu mastürbasyon olaylarına?




 
"sorun büyümeden halledelim bi el atsanız" NE DEMEK?


  • sendelemeden  (21.09.13 21:29:52) 
öncelikle yaş kaç?
18-19 yaşına kadar normal karşılanabiliyor bu durum.
azaltmak senin yararına. Bu durdurulamayacak birşey değil.
  • onikionikibinonalti  (21.09.13 21:34:42) 
çok masturbasyonun zararı olmadığını duymuştum. tek şeyi sperm kalitesini öldürüyor olabilir ama kesin değil tabi. sigara,alkol falan daha çok öldürüyor bu arada.


  • secilmis uye  (21.09.13 21:54:36) 
olm kendinizi spora verin dışarı atın meşgale bulun hobi bulun. hiç olmadı bilgisayar oyununa sarın vakit alır.


  • cha  (21.09.13 21:58:35) 
antidepresan
spor

  • Fakin idiyıts  (22.09.13 06:54:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.