[]

paspal insana giyim tavsiyeleri

merhaba iyi geceler,
biraz kendimden bahsedeyim, çünkü durum biraz ilginç. hayatımda 10 yaşımdan beri hiç pantolon, gömlek giymedim, giymem de. ayakkabı konusunda da genelde spor ayakkabı, bot ya da www.trainerstation.com (şu an hava güzelse giydiğim ayakkabı olur kendisi) gibi ayakkabılar giyiyorum. giyerken uydu mu uymadı mı diye de bakmam hiç. temiz olması giymem için yeterli. giyinmeye pek önem vermiyorum açıkcası.

ancak sıkıntı olmaya başladı bu durum. yazın şort tişört çok sıkıntı olmuyor. Ama kışları çok çetin geçiyor. Altta polar eşofman üstte pazardan alınmış kazak gibi pijamadan ayırt edilemeyecek şeyler. etrafımdaki insanların da bu durumu pislik olarak algılaması canımı sıkıyor. yaş da oldu 22. biraz üstüme başıma çekidüzen vereyim dedim sizin de yardımlarınızla.

tek ricam üstteki bilgiler doğrultusunda öneriler vermeniz. ölsem de giymem pantolon gömlek. rahatsız oluyorum ne yapayım? bir de benden bir iş adamı yaratmaya çalışmamanız. markaların modellerindeki gibi bir tip değilim. 1.65 ufak tefek yakışıklı değil de sevimli bir vatandaşım.

ha bir de maddi durum fena değil. yeter sanırım bu kadar.

çok teşekkürler!

ek: tayt bile giyerim pantolon giymem beyler bayanlar. ortaokulda lisede bile müdürden özel izin alıp pantolon giymedim hiç ben. yok mu başka giyecek bir şey? herkes sadece pantolon mu giyiyor?

 
kendini kota alıştır ve zevkli tişörtler/kazaklar almaya başla:

www.mavi.com
www.mavi.com
www.mavi.com
gibi gibi. sadece mavi.com.trye girip baktım beş dakika, biraz gezersen çok şık şeyler çıkartırsın zaten.

polo'nun spor montları çok şık oluyor bence. onlara bakabilirsin.
kot rahatsız, alışamam ben dersen spor keten pantolonlar var daha rahat olur.

falan filan... biraz da aksesuarla yırtarsın bence. ama onun için acele etme hele bi giyimin otursun.
  • mutevazi  (07.09.13 22:38:52) 
@mutevazi pantolon yok dostum. pantolon yok.


  • kaboom  (07.09.13 22:44:23) 
eşofman altı giydiğiniz ve bundan vazgeçmediğiniz sürece giyiminize çekidüzen verme şansınız yok.insanların spora giderken ya da yatarken giydiği bir şeyle etrafta gezerseniz pis algısı yaratırsınız. yani gömlek giymeniz gerekmez ama pantalon medeniyetin bir gereği bir nevi.


  • alice practice  (07.09.13 22:49:42) 
bir ara ben de sadece eşofman giyerdim. adidasın abuk görünmeyen eşofmanları vardı o zamanlar. en azından kadın için. öyle şeyler arayıp yine bunlarla kombinleyebilirsin illa eşofman giyeceksen.


  • mutevazi  (07.09.13 23:02:24) 
spor ayakkabı giyiyorsunuz tamam da, o ayakkabı mesela ayrı bir çirkin.daha bir güncel şehir hayatına uygun günlük ve spor ayakkabıya benzeyen en azından bir şey giyseniz mesela. o gösterdiğiniz ayakkabıyı eşofmanla düşünemedim bile, değişik bir tip.
www.impericon.com
supersklep.pl
daha böyle basit şeyler giyin.
bir de polar eşofman ne ya? en son babamlarla kaz dağlarına kışın dağda sucuk-ekmek yapmaya çıktığımızda giymiştim, onun dışında da giyilmesini tasvip etmiyorum.ha bir de hayatınızın bir noktasında pantalon giymeniz gerekecek zaten.
bir de eşofman altı üzerine kazak giyiyorsunuz? yani yok öyle bir şey.
  • alice practice  (07.09.13 23:22:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.