[]

ebook ve internet için ipad mini

öncelikle seyahat sırasında devamlı kitap okuyan biri olduğumu belirtmek isterim. metroda, otobüste kimi zaman tuğla gibi kitapları taşımak da okumak da yorucu oluyor. bunun yanında maillerimi kontrol etmek, internetten haber okumak ve oyun oynamak gibi zevklerim de var.
daha önce ebook reader denedim, ekranı gerçekten çok iyi(e-ink) ve kesinlikle göz yormuyordu. ama kitap okuma dışında pek bir işe yaramayışı beni soğuttu biraz o tarz cihazlardan. ipad retina denedim ama boyutu ve ağırlığı çok fazla geldi.
günlerdir mini'yi inceliyorum, boyutu, ağırlığı ve tasarımı gerçekten tam istediğim gibi. aletin tek kusuru bildiğiniz üzere ekranın retina olmayışı. görüntü kalitesi benim için pek önemli değil ama gözümü yorar diye korkuyorum kitap okurken.
kullanıcılardan değerlendirmeleri almak istiyorum, göz için LCD ekran ne kadar sağlıklı? ipad mini 2'nin retina gelmeyeceğine dair birçok haber yorum okudum. bir sonraki nesilin retina olacağını da sanmıyorum pek..

 
ebook için ipad türevleri her türlü göz yorar. ve çok çabuk şarjı biter. e-ink tecrübe etmişsin, ne kadar mükemmel bir şey olduğunu görmüşsün. şarjları da günlerce hatta haftalarca gidiyor. bence e-ink destekli bir reader bak. maillerine falan da cep telefonundna bakarsın.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (05.09.13 03:12:03 ~ 03:12:33) 
amazon kindle touch falan açmaz mıydı hiç sizi? onu da verebilirdik bence.

www.pclabs.com.tr
  • kmtetrfn  (05.09.13 04:29:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.