[]

Geçici uzak mesafe ilişkisi kuramı

Özellikle duyuru kadınlarına soruyorum. Geçici bir süre uzak mesafe olarak devam edecek bir ilişkide er kişi tarafından beklentiniz ne olur? Özlem sebebiyle olağan kendini kötü hissetme durumunun yansıtılması mı daha doğrudur? Yoksa iyi hissetmeye çalışıp karşı tarafın da moralinin düzeltilmeye çalışılması mı?

Soru retorik gibi aslında o yüzden ezbere toplumsal mesaj içeren değil de dürüstçe sizi hangisi daha iyi hissettirir onu söylerseniz sevinirim çünkü sanırım iyi hissetmeye/hissettirmeye çalışmakta özlemiyormuş havası yaratabiliyor insanlarda gibi.


Not: Özellikle kısmı sadece tercihi belirtir elbette herkes cevap vermekte özgür, seksist bir yaklaşım yok yani.

Not 2: Rol yapma denilmiş genelde onu kastetmedim mesela kötü hissedip kendini salmak yerine zaman geçsin diye uğraşılarda bulunmak, konuşmalarda sürekli ama daha çok var vs demek yerine işte bak şöyle böyle olacak zaten sonuçta zaman geçiyor bir şekilde filan demek. yani rol yapmak değil de kendini iyi hissettirmeye çabalayıp pozitif olmak olarak algılarsak daha doğru anlaşılır kastım belki.

 
ne hissediyorsam onu yansıtırım..
mışş gibi olan şeyler karşı tarafın anlayışına kalıyor çünkü..
net neyse onu demek daha iyi hiç olmazsa o ne anladı diye düşünmez insan..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (28.08.13 14:11:38) 
Aşırı melankolizm elbette kötü etkiler. Sanırım ikisinin ortası bulunmalı. Özleniyorsa elbette bu dile getirilip paylaşılmalı, ama her iki taraf da diğerini bu sebeple dibe çekmemeli.


  • pandispanya  (28.08.13 14:19:57) 
eeğr karşı tarafın yapabileceği bişey yoksa, hayır doğru değildir. Moralleri yüksek tutmaya çalışmak lazım. Yani rol yapın, yok sayın, cool takılın demiyorum ama olumlu şeylere daha fazla yoğunlaşın.
Çünkü öteki türlü insanı ve ilişkiyi yıpratır ve öldürür.

  • innerbliss  (28.08.13 14:21:40) 
özlem sebebiyle olağan kendini kötü hissetme durumunun yansıtılması daha doğrudur öyle özlem yokmuş gibi davranırsan onu tınlamadığınıda düşünebilir bu riskte var bence en doğrusu doğal olmak.


sözlük erkekleri de cevap verebiliyor dimi?
  • zlatanibrahimovic11  (28.08.13 14:22:43) 
azcık yansıtmak iyidir.
hiç yansıtmayınca biriken özlem ve öfke (öfke, evet) birden patlayıverip karşı tarafa 'noluyo' dedirtebilir.
çok yansıtınca da zaten uzakken feci kafa ütüleyip, karşı tarafa 'bırakiim, kurtuliim' dedirtebilir.
kararında yansıtmak iyidir.
  • manuel mandalina  (28.08.13 14:29:03) 
daima sıkıp da içinde biriktirme,o bir gün patlar faklı şekillerde.sizi yıpratabilir bu patlamalar.
arada özellikle çok kötü hissedersin yansıt.o da özleyecektir çünkü.doğal olan bu,özlemin olması olağan yani bu durumda aksine a çok iyiyim hahakiki anormal olur sürekli anlamda.
ama yansıtırken de melankoliye bağlamadan,o özlemin hüznün içinde de güzellikler arayarak yansıtın asıl önemlisi siz de buna inanın.

uzak mesafe gerçekten kolay olmayan bir durum o yüzden ne çok sıkıp kendi duygularınızı yorun ne de ilişkinizi melankoliye bağlayın.ortasını bulmalı yoksa iki aksi durumda uç nokta
  • uzunuzunilgi  (28.08.13 14:51:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.