[]

makyajla çirkinleşen kadınlar bunun farkında değiller mi?

bilhassa özel gecelerde(mezuniyet, düğün vs). bakıyorum resmen uzaylıya benzemişler. siz kadınlar o iğrenç ve aşırı makyajla gerçekten daha güzel olduğunuzu mu zannediyorsunuz, yoksa sizde sonradan fotoğraflarda kendinizi görünce uzaylıya benzediğinizi fark ediyor musunuz? hepside sanki özellikle yapıyormuş gibi aynı çizgide devam ettiriyor bu çirkinleşme çabasını.

fazla makyaj yapmayın gözünüzü seveyim, çirkin oluyorsunuz.


 
@forbes
az önce bir örneğini gördüm de o yüzden.

  • eyyor  (23.08.13 03:13:29) 
"özenmemiş demesinler" "özenmemiş gibi durmasın" duygusu yüzünden. asıl amaç güzel olmak değil yani. "ooo 3 saatte olur bu makyaj saç" olayı.


  • zazazaraeta  (23.08.13 03:17:11) 
o kadınların bir kısmı o makyaja maruz da kalmış olabilir. kendimden biliyorum:) bazı özel gecelerde, özellikle mezuniyetlerde falan, o makyaj evde değil dışarıda yaptırılır, daha da bi güzel olsun niyetiyle. aman çok hafif bir şey olsun diye bir milyon kere söylenmesine rağmen insan kendini uzaylıya dönmüş bulabiliyor:) yani o kadınların bir kısmı o özel gecelerde de ne kadar abuk göründüklerinin farkında olabilir pekala. ben birkaç kere düştüm o hataya. şimdi eski fotoğraflara bakıp gülmek için vesile oldu.


  • idyl  (23.08.13 03:21:59) 
farkında değiller. birilerinin yüzlerine vurması gerekiyor.


  • ermanen  (23.08.13 06:51:12) 
mesela bülent ersoya biri bunu anlatmalı. bence bu derece mide bulandırıcı bir uzaylıya dönüştüğünü farketse gerçekten makyajsız çıkardı.


  • jam  (23.08.13 09:51:15) 
@jam
mesele güzel kadınların çirkinleşmesi. bülentle alakası yok sakjdhsakj

  • eyyor  (23.08.13 13:17:33) 
makyajın ne olduğunu bilmeden yapan kişi ve kişilerle alakalı bir durum. maalesef çoğu kadında farkında değil çünkü çevresi '' ayy çok güzel olmuşsun bebeğim, oo güzelliğe bak bitanem yakıyosun '' diyen hemcinsleri ile dolu. dobra dobra biri de çıkıp demez yani olmamış badana yapmış gibi olmuşsun diye.


  • tuborg yesili  (23.08.13 13:21:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.