[]

fatih de mahalle tavsiyesi

bu taşınma mekan sorma işinde sağolun çok yardımcı oldunuz. bir sorum daha olacaktı.

istanbul fatih ilçesinde böyle mollaları fazla göremeyeceğimiz, nezih sayılabilecek mahalle veya cadde ismi verebilir misiniz? kiralık oturabilmemiz için (aile olarak)


 
fatih ilçesinde nereye gitsem bu tip insanlar ve resimde ki gibi mahalleler var.(kendi çekimim)
www.imagebam.com

  • cellar  (22.03.09 17:25:42) 
metro istasyonunun fatihe çıktığı bir cadde var. ulaşım da güzel olur, fevzi çakmaktaki kadar gürültülü de olmaz. caddenin adını hatırlayamadım da, bir ucunda metro, diğer ucunda mavi file diye bir market var.


  • lovemyself  (22.03.09 17:26:18) 
bir de şu var, görmek istemediğini söylediklerin bir cemaatin üyeleri. fatih camisinin arkasında, çarşamba tarafında çokca toplanıyorlar. caddenin diğer tarafı bu anlamda daha sakin.


  • lovemyself  (22.03.09 17:27:30) 
fatih derken? fatih çok büyük bir ilçe, mesela kocamustafapaşa/samatya falan da fatih'e bağlıdır.
samatya'da sabahları çan sesleri ile bile uyanabilirsiniz:)

  • yalnux  (23.03.09 04:14:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.