[]

taskbar kaçak kat çıkmış, yetiş belediye!

şimdi abilerim ablalarım isottun yolladığı nostaljik oyunları kucalarkene video ayarlarında fantazi yapam dedim oyun açılırken bişiler oldu ve siyah ekran sabit kaldı. ama pc kilitlenmedi abim bu bozuk dedi kapattı report ediyim mi dedi etme dedim falan filan.
ama baktım ki benim taskbar(görev çıbığı) standart kalınlığının iki katına çıkmış. düzelteyim dedim olmadı ya toptan kayboluyor ya da iki kat oluyor. daha doğrusu taskbar minimum iki kat haline geldi.
ya ben en iyisi bi screen alıp koyayım.
n'apcaz buna?

burası almıyor screeni
burdan buyrun
img519.imageshack.us

 
üstad taskbar da sag tıkla araç çubuklarına gel.hızlı baslat dısındakı tum yazıların yanındaki tik işaretlerini kaldır..sanırım boyle olur..umarım anlamısımdır..


  • isott  (08.05.07 00:54:36) 
ucundan tutup asagi cekince duzelir. eger tutulmuyorsa taskbar uzerinde biryere sag tıkla ve acilan menuden "lock the taskbar" seceneginin yanindaki ticki kaldir tekrar ucundan tutup asagi cek. duzelmesi lazim.


  • mandayuvasi  (08.05.07 00:57:19) 
aha!
o alttaki taskbar değil normalde en sağ köşede sakin sakin duran my computer toolbarıymış. kaldırıp tekrar ekleyince düzeldi.
herkese teşekkürler.
ucundan tuttum kulağından tuttum kilitledim açtım yine de düzelmemişti.
  • agk  (08.05.07 00:58:43) 
simdi bi daha baktim da o sanki "my computer taskbar" gibi duruyo.yine taskbara sag tiklayip acilan menuden toolbarsa girip "my computer" in yanindaki ticki kaldir.


  • mandayuvasi  (08.05.07 00:59:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.