[]

Hayatı zindan eden komşu

Merhaba,

Üst kat komşum şu saatte bağır çağır türkü söylüyor. Bir değil, iki değil. Dört kere kapılarını çalmış olduk bugünkü ile birlikte. Yukarıya çıktığımızda da "Bugün bayram, misafirlerimiz var" diyor.

Daha önceki bahaneleri;

"sabahın 6'sında siz de tavanı deldiniz" (eve taşınmamıştık bile)
"kiracılarınız çok ses yapıyordu" (kiracılarımız?!)

bu kişi apartman yöneticisi, bir üst kat komşumuz. Alt kattakini rahatsız etmeden benim bunlara hayatı zindan etmem gerekiyor.

Düzeltme :

Merhaba,

Üst kat komşumuz (aynı zamanda apartman yöneticisi) bu saatte bağıra bağıra türkü söylüyor. Bugünkü ile birlikte toplamda 4 kere kapılarına çıktık ve her seferinde bağıra bağıra devam ettiler tekrardan.

Ya buna bi yaptırım bulmam lazım, susturmam gerek mutlaka, alt kat komşusunu rahatsız etmeden bunlara hayatı cehennem etmem gerek.

Bir fikir verin gözünüzü seveyim.

Dipnot : Polisi aradım, gece 12'den sonra ses yaparlarsa haber verin ekibi yönlendirelim dediler. Bana gece 12'den önce bunları susturacak bir yol gerekli.

 
polis çağır 3 şahit olsun yanında şikayetçi ol. en temizi.


  • qwertqwert  (10.08.13 22:21:04) 
keşke alt komşu olsaydı,daha çok şey yapabilirdin.bir sprey şişesinin içine kırmızı boyayı doldur.çamaşır asarsa çamaşırlarına sık.posta kutularına gelen herşeyi yırt at.arabası varsa,zarar verebilirsin.


  • rock n roll  (10.08.13 22:22:13 ~ 22:28:26) 
maksat puştluksa su tabancasına çamaşır suyu su karışımı koy çamaşırlara hocam yeter ona :D


  • qwertqwert  (10.08.13 22:23:36) 
yahu gelen postaları yırtmak, arabasına zarar vermek falan neymiş arkadaş, oldu olacak gece evini soysun bence en temizi. onların karşı komşusuna git, üst katındakilere git, onların da rahatsız olup olmadığını sor. rahatsızlarsa, hep birlikte gidin kapısına bakalım, ne kadar kalabalık o kadar iyi.

onun dışında bugün için çözüm değil ama için rahat etsin diye, eli yüzü düzgün ama sert bir not yaz ve apartman girişine as ki herkes okuyabilsin. benim önceden oturduğum apartmanda bir daire başka bir daireden şikayetçi olduğunda böyle bir yola başvurmuştu, ilginçti hakkaten.
  • soso  (10.08.13 22:38:39) 
Merhaba,

@qwertqwert 'in dediğine istinaden polisi aradım, ekibi yönlendirdiler. Polise de atar gider yapmaya kalktılar, polis çıkarken söyledi. Bir daha ses yaparlarsa söyleyin direk gelip cezayı yazarız dediler.

Şu anda ses kesildi. Teşekkürler.
  • her yerde is goren  (10.08.13 22:42:54 ~ 22:43:31) 
soso,bazen insan buna mecbur kalabilir.keşke gerek kalmasa ama o kadar pislik insanlara denk geliyosun ki yaparsın yani.çünkü şikayet edebileceğin hiçbir mercii yok,karşındaki insan seni anlamıyor.sinirini bir şekilde atman lazım.


  • rock n roll  (10.08.13 22:43:55) 
Saat 00.00 degil 22.00 den sonra rahatsız edemez diye biliyorum.

Haa kısasa kısas en iyi yollardan biridir. Hani gidip efendi gibi konuştuğunda birşey yapmıyorsa. Ac sende izlediğin filmin oyunun müziğini sonuna kadar. Ayrıca komşuları toplayıp gitmekte iyi bir çözüm.
  • herospower  (10.08.13 22:44:16) 
Sırayla cevap vereyim hepinize :

@rock n roll : Araba yok, apartmana posta pek gelmiyor, gelirse de onlara gelmiyor. vs.

@qwertqwert 1. mesajındaki gibi polise haber verdim. kırmızı su, çamaşır suyu gereksiz :)

@beetlejuice : 2000w ses sistemi aldım, adam 500w anfi ile bağlama çalıyor. Banamısın demiyor ki.

@soso : apartman 3 katlı :) ortada ben üstte o. onun üstünde kimse yok.

@herospower : 00.00 'dan sonra ses yasakmış. saat aşağı yukarı 23.00 olduğundan dolayı polis geldi, ses yaparlarsa bir saat içerisinde tekrar arayın, şikayetten dolayı ceza yazacağız dediler.

Bilginiz olsun.
  • her yerde is goren  (10.08.13 22:50:59) 
Rica ederim, polise de gider yaptıysa ses kesilmezse yine adres ver gelelim :D


  • qwertqwert  (10.08.13 23:07:29) 
gidin ağzını yüzünü kırın. en fazla tazminat cezası yersiniz ama içiniz rahat eder.


  • biglord  (10.08.13 23:20:25) 
Şalterini indir ortak kutudan


  • spy of soul  (11.08.13 00:00:07) 
üstte de belirtilmiş, her gürültü yaptığında aşağı in ana dağıtım panosundan şalteriyle oyna ibnenin, 2 kere yapsan hevesi falan kalmaz, susar.


  • el portero  (11.08.13 02:45:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.