[]

kampanyator.com

moderatörler reklam yasak değil dedi, reklam yapmak farz oldu!

aşağıda linki bulunan site günlük tek ürün sitesi olup kardeşime aittir. başlığı soru şeklinde açtım çünkü siz sevgili duyuru kullanıcılarına tanıtım yaparken aynı zamanda site ile ilgili fikirlerini de almak istedim. çok fazla itin götüne sokup çıkarmadan eleştirirseniz memnun olurum. ha kardeşim götüne güvenmiyorsan ne demeye soru şeklinde açtın derseniz o da kabulümdür. moderatörler "böyle reklam olmaz olsun kardeşim" deyip duyuruyu silerlerse de tüm entry lerine çok kötüyü basarım, peşin peşin söyleyeyim . :)

yorumlar için teşekkürler şimdiden

www.kampanyator.com

 
günde tek bir ürün mü yani. yok sevmedim ben. işime yarar bir şey denk gelene kadar aylar geçecek belki. acaba bugün mü o büyük gün diye her gün girip de bakmam. site nasıl dersen fontlar çok büyük o rahatsız etti biraz.


  • coffee and cigarettes  (18.03.09 15:40:59 ~ 15:41:31) 
daha şık tasarım ve daha küçük fontlar olsa daha iyi olacak sanki.


  • lemmiwinks  (18.03.09 15:48:23) 
olmamış.


  • blackidom  (18.03.09 16:02:25) 
görüşlerinizi iletiyorum ve mutlaka değerlendirilecektir arkadaşlar. tasarımla ilgili benim de hoşuma gitmeyen benzer şeyler vardı, bunları da ilettim. güvenlik ve diğer konularda fikriniz nedir acaba? mesela sitede 3d secure altyapısı kullanılmakta, bunu nasıl değerlendirirsiniz?


  • hevipeyra  (18.03.09 16:05:13) 
Ürünün üreticisinin sitesindeki sayfasına da link verin...


  • crown  (18.03.09 16:05:53) 
reklamlar bozmuş cidden.
internet alışverişlerinde en çok baktığım noktalardan birisi ürünün farklı açılardan fotoğrafları diğeri de ayrıntılı ürün özellikleri oluyor. buradaki fotoğraflar google'dan da rahatça bulunabilir, halbuki şöyle 4-5 açıdan farklı fotoğraflar olsa daha iyi olur. ürün özellikleri açısından çok incelemedim ama yeri geliyor ürünün kapladığı hacmi bile önemsiyorum, ürünün en boy yükseklik ölçüleri verilebilir özellikle portatif olarak geçen ürünlerde, bu bir örnek.

  • sanal uyku  (18.03.09 16:08:13) 
ben siteye girince ilk bakışta ismini bulamadım. hani bi logosu olur bişi olur. ben burdayım der. öyle bişi yok. he bi de bu fiyat politikası da böyle devam edecekse çok zor iş yapar. o çanta piyasada 50 lira geçen gün donanımhaberde de 2. eli 35 liraydı. kazıkçı mısınız?


  • rentts1  (18.03.09 16:19:37 ~ 16:20:10) 
valla iki yanında süperteklif'in reklamı ile dolu olan siteden ben alışveriş yapmazdım sanırsam.


  • ugandareisicumburu  (18.03.09 16:21:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.