[]

Uzayan Okula Öğrenim Kredisi Uzattırma

Selamlar, okul 1 sene uzadı, eylülde son dönemime başlaycağım. öğrenim kredisi eylül'de kesilecek haliyle. Uzatma imkanım var mıdır 1 sene daha? Elbette üzerine borç binecek ama beni 1 sene daha rahatlatacak bu olay. Uzatılabiliyorsa prosedürü nedir ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.




 
seninle aynı durumdayım ve duyduğum kadarıyla kredi uzatılamıyor. geri ödenmesi erteleniyor.


  • zgrydn  (06.08.13 21:18:56 ~ 21:19:19) 
ben de okulu uzatmıştım, uzamıyor bildiğim kadarıyla.

edit:

Öğrenim Kredisi nedir?

"Yüksek öğrenim gören T.C. uyruklu öğrencileri maddi yönden desteklemek, sosyal ve kültürel gelişmelerini kolaylaştırmak amacıyla devam ettikleri yüksek öğretim kurumlarının normal öğrenimi süresince verilen, zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmayan borç paradır."

normal öğrenim diyor. yani yok uzamıyor.
  • infernal majesty  (06.08.13 21:22:14 ~ 21:25:41) 
Ben kesin bilgi vereyim, uzatamazsın.


  • buff  (06.08.13 22:23:23) 
Uzamaz alirken kac yillik senet imzaladiysan oyle kalir.


  • gec  (06.08.13 22:31:18) 
4 yıllık imza attıysan, 1 yıl hazırlık okuduysan, krediye başvururken bende hazırlık seçeneği yoktu neyse,
Hazırlık + 3 yıl okuyunca 4 yıllık kredini almış oluyosun.
1 yıl bu sebeple uzatabiliyosun, hazırlık okuduğuna dair belge ve dilekçe ile.. Benim de eylül de yapmam lazım...
  • indescribable  (06.08.13 22:48:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.