[]

Istanbulda havuz

Erkek arkadasimin dogumgunu vesilesiyle istanbulda birlikte havuza girip gunu gecirecegimiz bir yer ariyorum. Butun yaz deniz ya da havuza girme sansi olmadi. Guzel bir surpriz olur diye dusundum. Fiyati cok ucuk olmayan onerileriniz olur mu? Avrupa anadolu fark etmez. Tesekkurler..




 
ataköy marina'nın orda 40 tl civarında çok nezih bir yer duymuştum ben de henüz gidemedim ama


  • kegums  (05.08.13 18:15:18) 
essporto.

güneşlenebilirsiniz bir de. mis gibi.

www.essporto.com
  • [silinmiş]  (05.08.13 18:15:29 ~ 18:16:01) 
essportonun(metrocity) havuzu çok küçük. 1 kulvarda 2 kişi çarpışmadan yüzebiliyor.
2 kulvar var. onun yanında 2 kulvardan daha geniş ayrı bölüm var. bence güzel değil. keyif alamazsınız. bence adaya gidin denize girin. oralarda tesisler var.

  • tahsin baskan  (05.08.13 19:15:30 ~ 19:16:47) 
dalyan club fenerbahce fiyatı 50-60 civarı olması lazım. ben spor salonu uyeligim sayesinde girdigim icin gecen sene, guncel fiyatları bilemiyorum...web sitesinden bakıp arayabilirsiniz.

Bunun dışında bir de fiyatı uçuk ama über, süper olan Double Tree Hilton'un havuzu var (Kadıköy'deki)

Umarım işinize yarar bilgilerdir. Şimdiden keyifli saatler
  • fistikliemenems  (05.08.13 20:19:47) 
anadoılu yakası kadıköydeki hemen bütün havuzları soruştumuştum, en uygunu balıkadamlar klübüydü. 25 tl ydi hafta içi, hafta sonu biraz daha pahalı sanırsam


  • cedric tweedledee  (05.08.13 21:05:55) 
denizbank kredi kartı olan birisi bulabilirsen suada ( gs adası ) burda cok uygun fiyata girebilirsin.. otoparkta bedava.. kart yoksa diğer en iyi tercihler hilton oteli havuzu olabilir. maalesef istanbulda havuza girmek biraz lüks.


  • monreve  (06.08.13 13:26:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.