[]

bayramda nereye gitmeli

4 geceliğine istanbula yakın kafa dinlemelik yer/otel tavsiyeniz var mı? bozcaada diye düşündük ama çoğu yer dolmuş bitmiş. kerpeye gidin diyen çok var.




 
safranbolu - amasra illaki evini kiralayan birini bulursunuz


  • eja  (31.07.13 15:42:51) 
bence İstanbul'da dur, Bayramda İstanbul boşaldığı için çok güzel oluyor.


  • duygaa  (31.07.13 15:50:38) 
duygaa çok haklı ya harbiden bayramlarda istanbul bir başka.


  • lord  (31.07.13 15:55:29) 
Avşa güzel bir tercih olur bence.


  • fraise  (31.07.13 16:00:20) 
avşa kesinlikle.


  • Absinthe75c  (31.07.13 16:07:50) 
Kıyıköy


  • Asicanavar  (31.07.13 16:09:15) 
geçen sene bozcaadaya giden bir arkadaşım tam 13 saatte gitmiş :)
Kerpeye felan gidebilirsin trafik bile olsa yakın sonuçta.

  • ravenudon  (31.07.13 16:26:24) 
Sapanca...


  • takilagimacanim  (31.07.13 16:56:08) 
bozca adaya gitme nere gideren git.ağva ya git yada.
avşa ya bilet bulamazsin.

  • jamswety  (31.07.13 17:43:01) 
Ne tür tatil istediğini yazsaydın ona göre cevap verebilirdim. Deniz kum güneş diyorsan, Şile,Kerpe,Riva türü yerler yakındır. Diğer seçenek Enez. Köy gibidir ama Altınkum sahili çok temiz ve Samotrake Adası manzarası güzeldir. Konaklama açısından zayıf ve çok nitelikli oteli yoktur ama denizi iyidir. Deniz benim için önemli değil, amacım tatil diyorsan Göynük/Bolu çok iyi bir dinlence yeri. Çevresinde Çubuk gölü ve Sülük Gölü'de dahil bir sürü gezecek görecek yer var. Bir diğer seçenek İğneada. Kafa dinlemek için ve çevreyi (özellikle Longoz) gezmek için oldukça iyi bir seçim. Ağva'ya gitme hem fiyat performans çok kötü hem de kalabalık. Gerçi Şile Kerpe gibi yerler de çok kalabalık olur. Hep Kerpe diyoruz ama Kerpe'de pek bir şey yok. Deniz var o kadar.


  • bugraa  (31.07.13 22:10:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.