[]

pegasus bilet değişikliği

book.flypgs.com
şu tabloda ücretin 40 euro'su kesilir ne demek? biletten mi 40 euro kesiyor yoksa bilet değiştirmek için 40 euro mu veriyoruz



 
atıyorum 100 euroya bilet aldın. onu değiştirmek istiyorsun. 80 euroluk bir bilet buldun. 40 eurosu kesilecek yani 100-40=60 euro hakkın olacak. 20 euro da ödeme yapacaksın. o şekilde anladım ben.


  • yigitkaraca  (30.07.13 22:57:44) 
Buradaki tablo bize pegasus hava yollarının iptal ya da değişiklik talepleri karşısında uyguladığı ceza politikasını saatlik dilimleri göz önüne alarak sergilemiştir. İlk bakışta şirketin sert bir ceza politkasına sahip olduğunu anlayabiliyoruz.

Bu tabloya göre Kampanyalı ya da Süper Sınıflardan bilet aldıysan hiç bir şekilde ödeme alamayıp, yüksek ücretli biletler olan flex sınıfından bilet aldıysan duruma göre değişen ücretler ödemenden kesilip iade edilebiliyormuş. Bu durumlar dahilinde eğer flex sınıftan almış isek uçuşa 72 saatten çok varsa 40 Euro 72-2 saat arasındaki dilimde isek 50 Euro kesilirken 2 saatten az varsa ödeme yapılmıyor. Benzer durum İptal-İade içinde görünmekte ve uçuşa 72 saatten çok varsa 65 Euro 2 saatten çok 72 saatten azsa 85 Euro ve yine 2 saatten azsa geri ödeme yapılmamakta imiş.

Genel olarak baktığımızda kesin kararlı değilsek ya da çok paramız yok ise bu hava yolundan bilet almadan önce iyi düşünmemiz lazımmış yoksa paramız yanabilir ya da yolunmuş tavuğa dönebilirmiş.


Genel olarak baktığımızda kesin kararlı değilsek ya da çok paramız yok ise bu hava yolundan bilet almadan önce iyi düşünmemiz lazımmış yoksa paramız yanabilir ya da yolunmuş tavuğa dönebilirmiş.
  • EXXE01  (30.07.13 23:00:19) 
İptal iade durumunda sana ödediğin tutarın ne kadarını vereceklerini gösteren bir tablo


40 euro kesilir diyo mesela aldığın bilet 100 euro ise iptal veya iade etmek istedin tablodaki zaman aralıklarına göre, 40 eurosunu kesip 60 eurosunu iade ediyor sana.
  • materyalist imam  (30.07.13 23:14:04) 
La diğer yorumları niye sildin


  • EXXE01  (30.07.13 23:38:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.