[]

Kan benim damar benim diyen çocuk

Arkadaşlar video ilk çıktığında güldük eğlendik ama daha sonra röportaj videosu çıktığında aslında arkadaşın ciddi sağlık problemleri olduğunu ve sürekli hastanelere gidip gelmesi gerektiğini öğrendik. Her ne kadar kolay gibi gözükse de o çocuğun şu an yanlış tanınma duygusunu yaşadığından ve kendince utandığından eminim. Gelin bu küçüğe kendimizi affettirelim o bizi güldürdü ve sıra bize geldi , bizde onu güldürelim . Herhangi bir fikri olan var mı ? Bir kampanya yapalım mı ? Fikirleriniz değerli. Lütfen her türlü fikrinizi söylemekten çekinmeyin.

Röportaj videosu :
alkislarlayasiyorum.com

Moderatör arkadaşlardan ricam ilanın bir günlüğüne de olsa üst sıralarda kalması. Bir çok insanın fikrini belirtmesi çok daha sağlıklı olacaktır.

 
videoda gülünecek bişeyin olduğunu ben de sanmıyorum, bi çocuk küfrediyo olan bu.
hem o videoya gülüp eğlenenler çocuğa gülmüş olmuyor ki, dalgaya alınan o çocuğun hareketleri, sağlık problemleri, vs olmasının pek alakasını göremedim.

  • Kamyoncunun vitesi  (29.07.13 23:23:06) 
Hiç de saçma sapan konuşmuyorsunuz.Bu hassas düşüncenizden ötürü sizi kutluyorum.
Herkes minik yardımlar yapabilir ama önemli olan bu platform nasıl ne sistemde kurulacak.

  • damba  (29.07.13 23:23:07) 
ben çocuğa geleceğin kırosu demiştim ama,böyle bi durumu varsa üzülürüm .


  • rock n roll  (29.07.13 23:25:32) 
Cocugun hastalıklarını yukarıda belirtmedim ama cocugun beyninde kist var epilepsi tanısı "sinir bozuklugu" ve kilo problemleri var . Güldüğümüz şeyler galiba bunların hepsiyle de alakalı. ( Çocuğun ani ve çok uç tepkiler vermesi gibi) Mesele burada sadece yardım etmek değil çocugun kaybolan kendine güvenini de yeniden kazandırmak olsun.


  • spektrum9000  (29.07.13 23:27:49) 
Komik tepkiler geliyor hakikaten, sanki ülke cennet de bütün çocuklarımız emsal niteliğinde. Ciddi ciddi hayatınızda küfreden çocuk görmediniz mi? Arkadaş ne kadar saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya.

Noldu, hastalığını öğrenince hemen anlayışlı, medeni insan oluverdiniz tabii. Ben ayar oluyorum böyle nabza göre şerbet veren, anında genel görüşe dahil olan tiplerden.

Karakteristik zaten kimse senin anlamanı beklemiyor koçum, yarın öbür gün hastalanırsan dersin "tek hastalanan ben miyim" diye ya da bir yakınına bir şey olursa filan. Çok isterim yani bu düşünce şeklini uygulayabilmeni.

Edit: @spektrum: Bu dediklerim sana değildi. Öyle genel bir yardırayım dedim. Bence bu durum o kadar olay yaratılacak bir şey değil ama eğer böyle bir şey yapılırsa iyi olur elbette.
  • adoramer3ku  (29.07.13 23:35:23 ~ 23:41:43) 
cümlesi cümlesine katıldığım:

"sanki ülke cennet de bütün çocuklarımız emsal niteliğinde. Ciddi ciddi hayatınızda küfreden çocuk görmediniz mi? Arkadaş ne kadar saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya.

Noldu, hastalığını öğrenince hemen anlayışlı, medeni insan oluverdiniz tabii. Ben ayar oluyorum böyle nabza göre şerbet veren, anında genel görüşe dahil olan tiplerden."
  • dieselsingle2  (29.07.13 23:44:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.