[]

şafak sezer başbakandan özür dilemiş

kafa mı buluyo lan bu adam milletle? ya da tayyibin ajanı mıydı sokaklarda? dün eylemlerde başı çekiyordu, bugün tayyibin dizlerine çökmüş af diliyo. sözlükte de pek üstünde durulmamış. neden olabilir bu döneklik?




 
bence yaptığından pişman olmuş. ama yarın da bu yaptığından pişman olup sokaklara dökülürse o zaman şaşırmak lazım.


  • sttc  (22.07.13 23:53:28) 
türk malı gibi bir dizi yapan adamın yaptıkları gündemi böyle işgal etmemeli. ne yaparsa yapsın açıkçası.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (22.07.13 23:55:02) 
memet ali alaboraı alenen tehdit etti adam, bu adamı da tehdit etmiştir. yanılmıyorsam evli ve çocuk sahibi bu adam, korkmuştur, geri adım atmıştır.


  • albertini  (22.07.13 23:55:14) 
Rüzgar nereden eserse oradan işte.. Eylemler büyük, insanların tepkisi büyük, destek olanlara ilgi de var haliyle bir gaza geldi çıktı ortalığa, karşı taraf geri adım atmayınca riske girmeyip yapmış yapacağını, ben asıl sokakta görünce şaşırmıştım bu hiç şaşırtmadı, gitsin özür dilesin otursun dizinin dibinde..


  • mutekebbir  (22.07.13 23:59:33) 
450ye yakin entry girilmis nasil ustunde durulmamis


  • babamasoliimbananickaldirsin  (23.07.13 00:14:38) 
Hala inanamıyorum. Yanımdan Beşiktaş'ı toplayıp taksim e en onde götüren bu adam simdi diz çökmüş özür diliyor.


  • herospower  (23.07.13 00:56:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.