[]

Cayyolu-Umitkoy taraflarini nasil bilirsiniz?

Olay soyle. Su an yurtdisindayim ve Ankara'ya dondugumde kiralik ev bakicam. Hayatim Ayranci'da gecti. Cok seviyorum Ayranci'yi, her yere yakin, bakkal, manav, aktar, tesisatci, tamirci, balikci, yufkaci, her sey birkac adim otende. Lakin otopark sorunu fena. Biraz da bisiklet tutkunu oldugum icin daha yollari genis ve duzluk bir semt olsun istiyorum. Bu nitelikte bir tek Cayyolu taraflari var. Cok kez gidip gormuslugum olsa da oralari cok iyi bilmiyorum. Beni AVMlere mecbur etmeyecek, Ayranci'daki gibi kucuk esnaf var midir Umitkoy/Cayyolu'da? Hangi taraflarini tavsiye edersiniz? Simdiden tesekkurler.




 
Şimdi orası gözde zaten. Eski çayyolu köyünün olduğu yerde her türlü dükkan/küçük esnaf var, orada yaşayan arkadaşlarım her aradıklarını buluyorlarmış.
Hangi tarafı iyidir, onu bilmiyorum.

  • firez  (19.07.13 23:30:14) 
Küçük esnaf Ayrancı'daki kadar yok, köyde var sadece
Bisiklet için pek düz değil. Bir de caddeler geniş falan, arabalar hızlı. Ama parklar var bisiklet falan için. Ümitköy'den ziyade Koru Sitesi ve/veya Konutkent'e bakınız.

  • heritage  (19.07.13 23:31:55) 
Konutkent 1 veya 2' ye tasinirsaniz ikisinde de her turlu seyi bulabileceginiz kucuk dukkanlar var. buralarda bulamadiginizi koyde bulabilirsiniz.


  • sterimar  (20.07.13 01:07:08 ~ 01:07:29) 
Daha iyisinde yaşayana kadar en iyisi konutkent..ümitköy kavşağından içeri girdim mi eve gelmiş gibi hissediyorum.sakin ,huzurlu, insanları saygılı..eskiye nazaran kalabalıklaştı ama yine de ankaranın en iyi bölgesi bu civar bence.


  • safsafinaz  (20.07.13 02:31:46) 
Cevaplar icin cok tesekkurler. Peki ulasim nasil bu taraflara? En son hatirladigim Kizilay'dan 11.30'da son otobus kalkiyordu. Hala oyle mi? Ornegin aksam arabasiz Tunus-Tunali civarinda takilip kafam rahat donebilir miyim eve?


  • dittos  (20.07.13 20:45:17) 
(git: www.ego.gov.tr) 'den bakabilrsin otobus saatlerine. tunali-tunus' da takilirsan once kizilay' a gidip, oradan mesrutiyet caddesi uzerinden cayyolu otobuslerine binmen gerekir.


  • sterimar  (21.07.13 04:13:50 ~ 04:14:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.