[]

erken bosalma sorunu

sevgilimle iliskiye girdigimde erken bosaliyorum ama eski sevgilimle iliskiye girdigimde en az 30 dakika devam edebiliyordum. hatta kiz yalvariyordu bosal artik diye. simdi neden boyle oldu?




 
yeni ten heyecan ve alışkanlıklar


  • female demon  (18.07.13 19:09:49) 
female demon +31


  • mustafa34  (18.07.13 19:27:32) 
Olur öyle. İkisi arasından belli bir zaman geçtiyse, bu dönemde fizyolojinizde bazı küçük değişiklikler de olmuş olabilir. Sporu bırakmış, beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmişseniz, bir hastalık geçirmişseniz filan mesela. Mevsim, oda sıcaklığı vs bile etki edebilir.

Bir de, eski sevgilinizi cinsel olarak o kadar da çekici bulmuyordunuz belki de.

Çözüm olarak farklı kondomlar ve farklı pozisyonlar (özellikle erkeğin altta olduğu) öneriyorum.
  • long live rock n roll  (18.07.13 20:22:31) 
stres, önsevişme süresi, yeterli ıslaklık, darlık-genişlik.

aklıma ilk gelenler.
  • groovettyn  (18.07.13 22:28:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.