[]

eski sevgilinin sevişme isteğini reddetmek! taş olur muyum acaba?

Aziz Valentine de Claudius'un Pek değerli torunları, yoldaşları, takipçileri.

öncelikle ilgili duruma "bağyan" arkadaşların yorum yapmasını dilerim ki az sonra okuyacağınız hikayede anlatacağım arkadaşın ruh halini az çok anlamama yardımcı olsun. (valla billa asılmayacağım size söz)

efendim mevzu-i bahis şudur;


bundan 6 sene önce bir hanım abla ile güzel bir ilişki yaşadık. Gayet renkli bir cinsel hayatımız vardı ve mutluyduk (en azından ben öyle sanıyordum) Neyse efendim bir şekilde ilişki bitti ve biz ayrı şehirlere düştük bir süre (5 sene kadar) hiç birbirimizden haber almadan yaşadık ettik.

geçen sene moralinin bozuk olduğunu söyleyerek bir sms attı (telefon numarasını değiştirmeyen insanlardan biriyim evet) ve tekrar muhabbet etmeye başladık. Buluştuk, bir pub da bir miktar alkol aldıktan sonra bana gittik ve yeniden seviştik.

Lakin sabah işin rengi değişti, evvelsi gece için beni suçlar tavırlar içinde oldu ufak bir tartışma yaşadık ve o tartışmayı müteakip 1 sene daha görüşmedik.

Gel gelelim 2-3 ay önce yine bir vesile ile konuşmaya başladık, yine buluştuk bir kaç gece bende kaldı ama aramızda cinsel münasebet yaşanmadı.

Bu arada yaklaşık 1,5 senedir hayatında olan adamla ilgili dert, sıkıntı, vb şeyleri bana anlatmaya başladığı zaman "hayatında olan erkekle ilgili tarafsız yorum yapamam ve bunları dinlemek beni rahatsız ediyor" dedim ve bu konu kapandı.

Ara sıra buluşmaya, içmeye, sokaklarda el ele gezmeye filan devam ettik (liseli değilim)

neyse, dün yine konuşurken o adamdan bahsedince ben de devreler yandı ve biraz sert konuştum, bunun üzerine tartışma sayılabilecek ve whatsapp üzerinden devam eden bir konuşma sırasında benimle sevişmek istediğini söyledi.

ilk başlarda "uuuu beybi" moduna girmiş olsam bile daha sonra hayatında başka biri olan bir kadınla sevişmek istemediğimin farkına vardım ve bunu ona "beni sevmeyen bir kadınla sevişmek istemiyorum" diyerek söyledim.

Yaklaşık 2 saatlik bir telefon konuşması neticesinde biraz atarlı konuştum en nihayetinde aldığım alkolünde etkisiyle sızdım uyudum.

sabah uyandığım zaman uzunca yazılmış bir mesajını gördüm, özetle şunu söylüyor;

"bu gece benden intikamını aldığını rahatlıkla söyleyebilirim.... veda etmiyorum belki yine karşılaşırız ..."

şimdi soru şu;

hayatında biri olduğu halde neden eski sevgilisi olan benle "bana aşık olmadığını, sevmediğini söylediği halde" sevişmek istedi.

ve ben bu sevişme isteğini reddettiğim zaman neden bunu "intikam almak" olarak gördü.

en önemlisi ise, "babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi"

pek değerli ilişki gurularının fikirlerini almak beni bahtiyar edecektir, Saint Valentine sizi korusun ve kutsasın.

amen!

 
sen de kızın manitası varken bunu bile bile takılmışsın elele tutuşmuşsun falan... bunlar yanlış hareketler...
(rock n roll uyardı teşekkürler)

  • rentts  (18.07.13 13:08:12 ~ 14:34:28) 
intikamı süslü lafları falan geç. bildiğin senden istediğini alamamış yerine oturmuş. taş olmazsın, doğru olanı yapmışsın. güzel de olmuş.


  • katredin  (18.07.13 13:08:43) 
bilinci yerinde olan (alkol, uyuşturucu veya ilaç etkisinde olmayan), reşit olan ve dinen nikah düşen bir bağyanın sevişme isteğini reddettiysen taş olmakla kalmazsın, o gece sabaha kadar st valentine sana lanet okur gardaşım :)


  • nereye bu gidis  (18.07.13 13:08:54) 
Seninle birlikte olmayi heyecanli buluyor. Ayrica erkek arkadasiyla sorunlari varmos muhtemelen consel anlamda mutlu olmadigindan seninle oluyor.
Seninle sevismeyi garanti sayiyordu. Reddedecegin hic aklina gelmedi. Bozuldu. Savunmaya gecti. Aaaa beni istemiyor olamaz. Olsa olsa ona erkek arkadasimdan bahsediyorum diye benden intikam aliyor diye dusundu. Halbuki sen artik bunu midenin kaldirmadigini soylemeye calismissin. Hislerin bu yondeyse kararli ol. İstemiosan istemiosundur.

  • mahnita  (18.07.13 13:10:05) 
helal olsun sana, aferim. bir ... için yollara düşmedin.


  • ayn-i cemin bülbülü  (18.07.13 13:13:21 ~ 13:13:34) 
@mahnita kararım net, istemiyorum


  • kuduz balik  (18.07.13 13:13:29) 
Tebrik ederim arkadaşım. Ben okurken midem kaldırmadı. Doğru şeyi yapmışsın.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (18.07.13 13:18:31) 
Bildiğin kaşarmış. _Gİt birisiyle çık, sonra bir başkasıyla herifin sorunlarını konuşup seviş.

LAn bunlar birde anne olacaklar, karakteri kaşar olanın yetiştireceği çocuklar nasıl olacak o üzücü. Anasına bak kızını al demişler.
  • efrasiyab87  (18.07.13 13:19:15) 
Kız muhtemelen sevgilisiyle cinsel iliskisinde mutlu degildir,sizinle buluşmak heyecanlı geliyordur vs ama asıl neden ego tatmini bence.'istediğimi istediğim zaman alırım,ne zaman istesem baska biriyle sevisirim' mantığında olabilir ki bu cok tehlikeli.

Geri çevirmekle dogru olanı yapmışsınız ama tamamen irtibatı kesmek daha akıllıca bir davranış olur bence.
  • fraise  (18.07.13 13:21:55) 
@fraise, aynı fikirdeyim.

bu arada yorum yapacak olan arkadaşlardan ricam hakaret etmeden yorum yaparlarsa memnun olurum
  • kuduz balik  (18.07.13 13:23:40) 
doğru olanı yapmışsın, her anlamda. gururlu mantıklı takdir edilesi davranmışsın. açıkçası erkeklerde az bulunan bir durum bu, senin de aklını karıştıran sevişmek isteyen kadını reddetmek konusu yüzünden.. düşünme bile daha fazla. ama muhakkak o istediğini almak için dayanamayıp sana bir yolla yine ulaşacaktır. kadın psikolojisi böyle bir şey, hırs yapar. sana aşığım bile diyebilir. kanma.


  • kaputt  (18.07.13 13:23:57) 
en başta sevgilisi olan biriyle el ele tutuşup gezmek, duygusal bişeyler yaşamak bile çok çok yanlış. neyse ki sonradan aklın başına gelmiş doğru olanı yapmışsın. kızın sevgilisine yazık amk.


  • r_u_h  (18.07.13 13:31:48) 
PArdon hocam, kız çok asil ve namuslu. bir zerre bile hakareti hak etmiyor.

Seviştiği adam yerine Eğer o boynuzladığı, pardon aldattığı adam sen olsaydın gene aynı sakinlikte olacak mıydın orası başka bir mevzu.
  • efrasiyab87  (18.07.13 13:35:52) 
niye sevgilisi olan biriyle ilişkine devam ettin?bu arada kadının yaptığı da doğru değil tabii ki.


  • rock n roll  (18.07.13 13:38:06 ~ 13:45:32) 
duyuruyu kopyalayıp kızın erkek arkadaşına anonim olarak gönder. nasıl biri ile ilişki yaşadığını bilsin.


  • zgrydn  (18.07.13 13:43:25) 
@rock n roll, ara sıra buluşup alkol alıp onun dışında İnternet üzerinden sohbet etmiş olmaya ilişki olarak bakmıyorum. Kaldı ki erkek arkadaşı olduğunu öğrendikten sonra aramızda cinsel bir yakınlaşma olmadı. Bende kaldığı ve seviştiğimiz zaman hayatında birisi olduğunu bilmiyordum sabah öğrendim sonrasında yine bende kaldı ve dediğim gibi bir şey yaşamadık.

@efrasiyab87, sözüm sana değildi boşuna alınganlık yaptın,

@zgrydn, dediğini yapacak karakterde birisi değilim
  • kuduz balik  (18.07.13 13:48:51 ~ 13:50:20) 
el ele gezmişsin.


  • rock n roll  (18.07.13 13:51:16) 
Erkek arkadaşı olduğunu bildiğin andan itibaren ayrılman gerekiyordu, sevgilisi olan kızla gezip eğlenmek seni masum yapmıyor, her ne kadar aydınlanma yaşayıp sevişmek istemediğini sonradan söylesende.

daha çok tencere-kapak ilişkiniz var.

birde eminim birlikte olduğunuz o 4 yıllık süreçte, büyük kapsamlı olmasa da ufak tefek 2-3 kaçamak ilişki yaşamıştır ex'in.

SOnuçta sevişmek önemli, tek iyi sevişende sen değilsindir tahminimce.
  • efrasiyab87  (18.07.13 13:56:12) 
Öncelikle reddedecektin elele de gezmeseydin diyeceğim ama hatanın neresinden dönsen kardır. Ha ben olsam o kızın manitasını bulur böyle böyle derim, çocuğu da yakmamak lazım. Yazık.


  • lepermessiah  (18.07.13 14:06:50) 
sen bu durumdan tiksindiğini hissedip onu reddettiğin ve onun sana "intikam aldığını" söylediği an işte aslında o senin bu durumun senin için artık katlanılmaz derecede yanlış olduğunu anlamak yerine kendisinden intikam alındığını sanmış. İşte bu zihniyet gösteriyor ki onun kafası da bu yanlışlar içinde kalmış. artık o yanlış bir kişi, sen en doğru olanı yapmışsın.

s.kinin doğrultusunda gitmek yerine, yüreğini beynini dinlemiş olman en doğrusu.
  • advice duck  (18.07.13 14:40:09) 
(bkz: attention whore)

veyahut "Sevgilimle mutlu değilim ama hazır garanti ilişki varken yenisini kafalamadan ayrılmak da istemiyorum. Eski sevgiliyi de bulmuşum az takılayım."

O kızdan bi cacık olmaz. Kadınım evet.
  • alicia dominica  (18.07.13 15:03:21 ~ 15:04:29) 
mahnita+1, efrasiyab87+1=88

Kusura bakma dostum ama bu kıza hangi hakareti etsem az kalacak. Doyumsuz bir ego ve ezikliğin üstüne bir de ahlaksız ve vicdansız.

İntikam almak tabirini "ben sana sevgilimle eziyet ettim, sen de beni bu yüzden reddederek intikam aldın" deme amaçlı kullanmış. O küçük beyni basmıyo çünkü aptalın.

"Hayatında biri olduğu halde neden benimle sevişmek istedi?" sorusunun cevabı olarak burada hakettiği hakaretleri etmem gerekiyor ama hakaret duymak istemediğin için devam etmiyorum.
  • pandispanya  (18.07.13 16:25:55) 
kızımız kendini biraz fazla önemsiyor. "intikamını aldın" lafına "kendini fazla önemsiyorsun, intikam isteseydim erkek arkadaşına her şeyi anlatırdım." uygun bir cevab olurmuş.


  • zgrydn  (18.07.13 16:30:54) 
pms.


  • damba  (18.07.13 17:57:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.