[]

Hiç çarpılan birini gören oldu mu?

valla ciddi ciddi soruyorum bunu.

türlü hikayeler duydum ama bana anlatan kişilere de genelde başkası anlatmış oluyordu.


 
Hep birilerinin dıdısının dıdısına olur böyle şeyler zaten.


  • adoramer3ku  (18.07.13 02:17:43) 
  • hohenheim of light  (18.07.13 02:18:41) 
buralarda zor bulursun. ama yoksul mahallelere git, egitim seviyesinin dusuk oldugu yerlere. oralarda ilk elden birileri cikar. sonra da ortaya cikar ki megerse akli sorunlari varmis filan falan.


  • inawen  (18.07.13 02:42:07) 
valla bir duyuruya cevap olarak yazmıştım. benim profilden bulursan oku. küçükken basketbol oynamaya gidiyorduk bir okula. bahçe kapısı yüksekti ve sürekli kilitli oluyordu. oraya çıkmak için iki seçenek vardı biri uzun, diğeri kısa. ben kısa yolu tercih edip elektrik direğine tırmanıp atlamayı tercih ediyordum. direkte kaçak varmış. ben çarpılırken 15 - 20 kişi mal gibi beni izlemişti. yaklaşık 30 saniye sonra elektrik yere fırlattı. evden milletin annesi, babası koştu ama neyse ki hayati bir sorun yaşamadım. o gün herkes benim çarpılırken kolumun kanaması sayesinde kurtulduğumu söylüyor. duyuruyu bulursam düzenlerim bu yazımı sende okursun. çarpılırken milleti görüyordum kimsenin aklına yapabilecek bir şey gelmiyor sanırım mal mal izliyorlar...

@inawen -1

edit: işte buldum (git: 610549)

edit 2: ulan o türlü çarpılmayı sorduğun aklımın ucuna bile gelmedi. milletin yazdıklarına bakıyorum ne yazmış bunlar diyorum. vay arkadaş ya... ( yav heee heeeee )

edit 3: bak bu kadar yazdım, dil döktüm. "tikimi" isterim...

edit 4: @inawen +100
  • synche  (18.07.13 02:47:48 ~ 13:00:36) 
babannem dedem flan anlatır hep, köylerinde biri varmış cin girmiş içine. doktorlar çözüm bulamamışlar hoca okumuş üflemiş geçmiş.
kenar mahallelerde, köylerde flan herkesin böyle hikayeleri vardır. bu cinler okumuş etmiş adamlara pek dokunmuyorlar heralde, şehrin kalabalığından bunaldıklarından köylere flan dadanıyor olmalılar.

  • bugategonline  (18.07.13 02:54:16) 
hangi tanrı yahut fantastik kuvvetler çarpmış olmalı söyle de ona göre cevap vereyim. biliyosun buralardan allah sorumlu. avrupada mein gott, amerikada god falan. mıntıkasına göre değişiyo. kimi yörelerde tanrı acımasız olduğu için daha çok çarparken kimi yörelerde çarpmak diye bir kelime sözlüklerde yok. ilginç tabi


  • hakiki fake  (18.07.13 02:58:30) 
çarpılmayı elektriğe kapılma ya da kafaya yıldırım düşmesi ya da bir anda ağzın burnun yamulması olarak görmemek lazım; mesela birine hayatını etkileyecek derecede bir yamuk yaparsın ve sana tüm mağduriyetiyle lanet eder. sonrasında bir bakarsın işlerin bozulur, başına bin türlü uğursuzluk gelir insanlıktan çıkarsın, keşke ağzım burnum yamulsaydı amk diyecek duruma gelirsin.

ister beddua de ister karma, bu oluyor, çok şahit oldum.
  • Unorthodox  (18.07.13 03:49:35) 
Elektrik kısmını bizzat ben yaşadım ama arkadaş onu demiyor bence.


  • adoramer3ku  (18.07.13 07:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.