[]

Ege'de bir yerde yaşamak ama nerede?

Değerli duyuru sakinleri,

Ankara'da yaşamaktan sıtkı sıyrılmış bir birey olarak tası tarağı satıp ege'ye yerleşmeye karar verdim.

Muğla'da datça, dalaman, fethiye ve benzeri deniz kenarı olsun sessiz sakin bir yer olsun olursa da müstakil bir ev olsun gibi anlamsız planlarım var.

lakin zurnanın zırt dediği yer şurası ki; şahsım bilişim üzerine çalıştığımdan dolayı oralarda pek para kazanabileceğimi sanmıyorum.

siz görmüş geçirmiş duyuru sakinleri benzer bölgelerde sessiz sakin hayatımı sürdürebileceğim ne iş tavsiye edersiniz ve sermayesi kaça çıkar acaba?

bir ev, bir araba bir ufak şirket ve sağlamından bir böbreğimi satıp gitme planım var.

şimdiden teşekkür ederim efem.

 
eski foça
seferihisar
urla

ege şehirlerinin çoğunun merkezinde bile çoğu sektör büyüyemiyor. bir avuç insanın elinde oluyor. tanıdıklarla irtibata geçmek en iyisi.
  • 9kuyruklukedi  (12.07.13 15:39:11 ~ 15:40:24) 
Bilişim derken, eğer kodlama üzerine falan çalışıyorsanız, Ankara'dan iş bulup, rahatlıkla Ege'de yaşayabilirsiniz.


  • bazilika  (12.07.13 15:42:34) 
bazilika evet kodlama ama daha ziyade büyük kurumlara danışmanlık şeklinde günlük toplantılar filan gerekiyor ve bu işten sıkıldım


  • kuduz balik  (12.07.13 15:47:00) 
kesinlikle fethiye. birkaç yıl içinde yerleşeceğim yer, benim favorimdir,
b planına gerek yok.

bi sürü güzel yere yakın. kent yaşamına akraba aparatları mevcut.
havaalanına yakın.
bazı işler yapmak ve bundan para kazanmak mümkün.
harika bir yer.
  • agy3  (12.07.13 16:00:58) 
sessiz, sakin, genelde emeklilerin bulunduğu güzelçamlı-davutlar.

sevgi plajından birkaç foto buldum
www.panoramio.com

gençler de var tabi ama sevgi yolunda daha çok yaşlı görüyorum.
  • groundhog day  (12.07.13 16:02:18) 
Epey yukarlarda ama ben Akçay'ı pek sevdiydim, serin de. Yalniz bilisim neyim bilmem. Ben kucuk yerde buyudum akdenizde, burda en cok kazanan gubre satisindan kazaniyor:) kucuk isletmeler de kazaniyor, misal su cigkofteciler epey para kiriyorlar. Sermaye de 5-6 bin. Nereye tasinirsan yaz da bilelim, benim de ilersi icin oyle planlarim var, bi ornek bulmus oldum, kolay gelsin.


  • chavez s venezuela  (12.07.13 16:03:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.