[]

Kitap tavsiyesi

Birazdan çıkıp bir kitap almayı düşünüyorum. Ancak öyle sürekli bir kitap okuyucusu filan değilim.

Böyle sürükleyici sayfaları nasıl atladığımı anlayamacağım. Böyle zeka dolu.. Karakterin zekasını kullanarak bir şey yaptığı mesela..

Bir de kolay bulunabilir bir kitap olursa süper üstü olur zaten.

edit: aslında ben hiç bir zaman bir kitap okucusuyu filan olmadım. 20 yaşındayım ancak toplasan 20 tane anca kitap okumuşumdur. Böyle bir hırs oldu kitap okumak istiyorum.. Klasiklerden mi başlasam napsam?

edit 2: iyi bir başlangıç için kısa olması iyi olabilir gibi geliyor.

 
Dan Brown öneririm..


  • sensor1um  (07.07.13 08:28:21) 
Ahmet ümit beyoğlu rapsodisi


  • mrv  (07.07.13 09:35:16) 
Siyah kan - jean christophe grange


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (07.07.13 09:41:48) 
Başlangıç olarak sürükleyici kitapları seçersen bence daha iyi olur zamanla okumaya alışır bırakamazsın.. Yazar olarak Dan Brown yazmışlar zaten ben başka bir iki kitap yazayım:
Serenad: Zülfü Livaneli
Ahmet Ümit: İstanbul Hatırası
Khaled Hosseini: Uçurtma Avcısı
Khaled Hosseini: Bin Muhteşem Güneş
  • mutekebbir  (07.07.13 09:50:22) 
Ejderha dövmeli kız serisini de okuyabilirsin.


  • puc  (07.07.13 10:03:04) 
eğerki bilimkurgu seviyorsan yada sevip sevmediğini anlamak için biredir. çok sürükleyici bir kitap. 1 haftada bitirmiştim.

John Scalzi - Yaşlı Adamın Savaşı

www.idefix.com
  • maden suyu  (07.07.13 11:19:13) 
Paul Auster - New York Üçlemesi, Vertigo
Chuck Palahniuk - Tıkanma

  • kalemdefter  (07.07.13 11:19:28) 
Dan brown- cehennem


  • all girls dream  (07.07.13 13:43:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.