[]

hayvan tuvaleti hk

yavru bir golden'ım var 4 aylık. abi tuvaletini tutmayı öğrendi artık eve yapmıyor dışarıya çıkartıyoruz. buraya kadar her şey ok. oturduğum sitede 1 2 denyo yüzünden hayvanın tuvaletini yaptıramıyorum. hiçbir zaman arkasında pislik bırakmasak da bu çok mantıksız bir şey değil dedim ve sitede gezdirmiyorum artık. lakin siteden çıkınca belediyenin yeşil alanı var oraya da error veriyorlar. etrafta öyle tarla vs yok hayvanı götrebileceğim. belediyenin hayvanlar için yaptığı tuvaletlerden de yok yakın çevrede. insanların hayvanlara karşı olan tahammülsüzlüğünden çok sıkılmış durumdayım. çok bir şey diyemiyorlar bana ama parkta hayvanı gezdirirken nefret dolu bakışları da ayrıca canımı sıkmaya başladı.

şimdi özetle, ben hayvanın bokunu püsürünü poşediyle aldığım sürece bu herifler belediyeye ait çimlere karışabilir mi? belediyenin temizlik görevlisi karışabilir mi? bir de işi yokuşa sürmek istedim diyelim illa site içerisinde köpeğimle oynamama karışabilirler mi?


 
hayvanları acaip severim ve ben de besliyorum. böyle bir giriş yapayım da yanlış anlaşılma olmasın öncelikle.

eğer köpeğinizi gezdirdiğiniz yer çocuk parkı ve çevresiyse ya da çocuk parkı olmadığı için özellikle küçük çocukların kullandığı bir alansa belki o yüzden karşı çıkıyorlardır ki bence haklılar.

yada acaba tasmasız mı dolaştırıyorsunuz? küçük de olsa köpekten korkan insanlar olabilir. siz sahibi olarak bişey yapmayacağını bilirsiniz ama korkan insan korkar, küçük olması, uysal olması, onu sakinleştirmeye yetmez.

eğer bunlar dışında sebeplerle itiraz ediyorlarsa, üstelik de poşetle kkasını almanıza rağmen gıcıklık yapıyorlarsa salın üstlerine :)
  • nicki martin  (03.07.13 19:51:07) 
çocuk parkı değil sadece bir yeşil alan. ayrıca yavru daha tabi ki tasmasıyla gezdiriyorum


  • tai  (03.07.13 20:11:56) 
bizim ülkemizde böyle malesef, ben de o tarz insanlardan dolayı gezdirirken kendimi rahatsız hissediyorum. küçük tuvaletler genelde kullanılmaz ya, oraya alıştırabilirsin. normal tuvalet eğitimini verdiğin gibi gazete ser önce bütün yüzeye tuvalet zamanı geldiğinde, bırak oraya yapsın. sonra alışacaktır. alıştıktan sonra da her tuvalet zamanı oraya götür yapmasını bekle ve sonra hemen temizle. hatta tuvalet orası sonuçta anında temizlemen de gerekli değil. sen evde yokken de kullanır seni beklemesine gerek kalmaz.

gibi çözümler.

kimisi tercih etmiyor tabi ki ama hijyen anlamında bir sıkıntısı yok bu çözümün.
  • hamdim pistim dustum  (03.07.13 21:11:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.