[]

doktora aşık olmak

şeytanın bacağını kırdım ve sonunda aşık oldum. :)
bugün doktora gittim. önceden doktor kimdir nasıl biridir araştırmamıştım. kesin kelli felli bir amcadır dedim. pek bi özensiz gittim.
bi gittim gencecik tazecik bir doktor. çok yakışıklı. yüzüğü var mı göremedim maalesef :/
kaç yaşındasın,okuyo musun vs.sordu biraz muhabbet ettik muayene sırasında. çok tatlıydı.
eve geldim facebook'una baktım. pek aktif gibi durmuyor.
twitter'ı da yok sanırım bulamadım.
napıyım ben ya? ekle demeyin olmaz asla. 10 gün kadar sonra tekrar muayene var. ona denk getirmeye çalışıcam.
başka napıyım?
kalbime mi gömeyim? :(

 
halı yıkatmaya gitse mesela bu olmazdı. kahrolsun kariyerizm.


  • delusion  (26.06.13 13:31:00) 
bunu yapmayalı senelr olmuştu sanırım

86413 +1
  • hewit  (26.06.13 13:31:51) 
Nediyem +1


  • you are my lethe  (26.06.13 13:35:28) 
branşı: yediği önünde yemediği arkasında :(


  • lady montana  (26.06.13 13:50:54) 
ilaç mümessilleri varken hastaya bakacak doktor mu varmış?
o değil de, pasta, börek vs. götürüp muayene anında muhabbeti ilerletmeye çalışmayın. zaten gelen hediyeleri doktorlar genelde yanındaki personele dağıtır. mümkünse mesai saatleri dışında görüşmeye çalışın. bilmem farkında mısınız (bunu sadece size söylemiyorum) ama hasta insanlar orada sıra bekliyor.

  • coder  (26.06.13 13:58:25) 
öğretmen-öğrenci ve doktor-hasta ilişkilerinin çok etik olmadığını hatırlatmak isterim ve en azından rahatsızlığınızdan sonra bir hamle yaparsanız daha düzgün bir hareket olacağını düşünüyorum.


  • high hopes of the sozluk  (26.06.13 14:00:59) 
evet jinekolog. devlet hastanesi. yani görebileceği en iyi hastalardan biri benimdir buralarda. bugün mesela tek genç bendim :)
pasta börek götürmem tarzım değil. zaten yanında cadaloz bi yaşlı hemşire var.
ultrasonla baktı sadece.
  • lady montana  (26.06.13 14:02:23) 
hastalarıyla duygusal ilişkiye girmek doktoru işinden edebilir, hastane politikasına bağlı sanırım ama etik değil, kolay kolay ekmek çıkmaz oradan.


  • r_u_h  (26.06.13 14:08:35) 
ruh +1

doktordan ekmek çıkması çok zor, dışarda arabasına binerken sinsice yaklaş telefon numaranı ver, alt dudağına ısırık at. ararsa senindir
  • dieselsingle2  (26.06.13 14:24:52) 
doktorun adı ne? yardımcı olalım.


  • kingbulva  (26.06.13 15:07:58) 
Haha nasil olacak o :)


  • lady montana  (26.06.13 15:10:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.