[]

tükürdüğümü yalamak üzereyim

Yetisin a gomsulaaar!
bu sene samimi olup cok iyi anlastiğim bi arkadasim vardi. Ben gadin o erkek. Ders aralarinda falan sürekli beraberdik. Ara ara ben bazi seylerden dolayi kiziyodum. Anlik kizginliklar. Trip gibi değil ama. Uyariyordum yapma diye. Gel zaman git zaman bu durumdan sıkıldığını benim yanimda rahat olmadıgını, nasil davranmasi gerektiğini bilemez duruma geldiğini söylemeye basladi. Bizim aramiz bozuldu. Hic konusmamaya basladik. Ben barisma cabasinda bulundum bi kac kez. En sonuncusunda rahat birak beni dedi.
bu sirada da bi kizla tanisti. Ama artik görüsmüyolarmis sanirim. Öyle diyolla. Bu kiz varken bizim gruptan uzaklasmisti.
ayni arkadas grubundayiz. Simdi yanimiza gelmeye basladi artik. Ben yüzüne dahi bakmiyorum. o sohbet sirasinda benim laflarima atliyo. Direk birebir konusma seklinde değil de tamamlama gibi. Ben rahatsiz oluyorum. Ama onla konusmayi da ozlemisim.
napsam? Adim atsam mi? Ya da en iyis siz beni engelleyici seyler soyleyin.
not: telden yaziyorum. Hatalar affola.

 
değiştirmeye çalışmayın. özellikle bir erkek değiştirilmekten hoşlanmaz, ben ise nefret ederim. ufak da olsa adım at. birden bire hiç bir şey olmamış gibi değil belki ama bir yerden de başlamak lazım.


  • c1b2k3  (21.06.13 01:41:41) 
değer veriyorsan konuş. bende çok kişiyi kaybettim öyle. sonradan o ortamları özlüyorsun...


  • synche  (21.06.13 01:43:35 ~ 01:45:25) 
çocuk insanlık suçu işlememiş ya, kasma bence içinden geldiği gibi davran. önemsiyorsun demek ki buraya yazmışsın. konuşmak istiyosan konuş gurur yapma şu 3 günlük dünyada, dediğim gibi çocuk sana bi kötülük etmemiş büyütme diyorum ben.


  • innerbliss  (21.06.13 01:44:44) 
kız milleti hepiniz safi tripsiniz. önce ne istediğini bil, böyle devam edersen daha çok tükürdüğünü yalarsın.


  • monkey  (21.06.13 01:45:03) 
olur öyle şeyler ya büyütme insan kaybetmek güzel şey değil.
seviyorsan git konuş bence +1

  • high hopes of the sozluk  (21.06.13 02:26:50 ~ 02:27:15) 
Akışına bırak. Hani bırak tamamlasın cümlelerini sen ters olma hafif zeytin dalı uzat, bırak geri kalanı o gelsin.

Neden böyle dedim bilmiyorum ama okuyup içimden geçenleri yazdım. Öptüm :)
  • indescribable  (21.06.13 04:32:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.