[]

facebook

açtığımda bu yazı geldi Hesabın geçici olarak kilitlendi
Tarayıcınıza zararlı yazılım girmiş. Bu zararlı yazılım bilgisayarınıza, bir arkadaşınızın durum güncellemesindeki "şaşırtıcı bir videoyu" izlemek için bir bağlantıya tıkladığınızda veya özel Facebook özellikleri sunacağını iddia eden bir internet sitesini ziyaret ettiğinizde girmiş olabilir. Örneğin, size zaman tünelinize kimlerin baktığını gösterebileceğini, zaman tünelinizin rengini değiştirebileceğini veya zaman tünelinizi tamamen kaldırmanıza yardımcı olabileceğini iddia eden siteler vardır. Bu özellikleri sunmak mümkün değildir.

Bilgisayarınıza girdikten sonra bu kötü niyetli uzantılar Facebook arkadaşlarınıza spam gönderir ve kişisel bilgilerinizi çalar. Bu kötü niyetli uzantıları tarayıcınızdan kaldırmanıza yardım edeceğiz. İşlemi başlatmak için lütfen "Devam" bağlantısına tıklayın. devam dedim kurmam gereken bi program varmış nedir bu allasen

 
Çok başarılı bir virüse benziyor ama bilemedim tabii, ahkam kesmeyeyim. Önerim başka bir bilgisayardan girip durum orada da aynı mı diye bakman, değilse fb hesabını geçici olarak kilitlemen, sonra bilgisayarına güzelce tarama yaptırman olurdu.


  • whoosie  (18.06.13 21:50:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.