[]

Bu cümleleri Tam Anlamıyla Cevirebilir Misiniz Lütfen ?

hello , reopened koveea page again. Yes , it was offline more than 5 days till now , once all i want from you guys, do not spam , advertising other servers under this page , and about Koveea, yeah its still alive , we nearly done ..

Okan , lets dont start again with same question again please ill just announce when ever we will open it

I just reopened this page to , let you know , koveea isnt dead , and it wont , thanks for understanding , its nice to see , there's still good & respectfull players.

Okan i didnt say today.. I wont give any time estimate , please dont write that kind of words , I cannot give time right now. But thanks alot for your support instead of insult

Ok since its annoying , we will keep it offline until we fix everything as well . We apologize for what ever happened until now . Thanks for who ever waiting & supporting us ...

Saolun.

 
koveea sayfası yeniden açıldı, evet 5 gündür offlinedı taa ki bugüne kadar. siz gençlerden istediğim spam yapmayın, başka serverların reklamını yapmayın, koveaa ya dönecek olursak evet kendisi hala aktif, nerdeyse bitirdik.

okan, lütfen aynı sorulara tekrar başlamayalım, çok rica ediyorum. açar açmaz anons edeceğim.

sayfayı şimdi yeniden açtım, bilmenizi isterim ki kovea ölmedi ölmeyecek ilelebet varolacak, anlayışınız için teşekkür ederim, hala iyi ve saygılı oyuncular olduğunu görmek pek güzel.

okan bugün demedim, belli bir zaman hesaplamadım, lütfen bu tarz şeyler yazıp durma, kesin zaman veremem şimdilik. ama hakaretler yerine desteklerin için çok teşekkür ederim.

herşeyi düzeltene kadar offline kalmaya devam edecek. şu zamana kadar olan herşey için özür dileriz. bizi destekleyen ve bekleyen herkese teşekkür ederiz.
  • giderbey  (17.06.13 21:20:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.