[]

Hollowlife Keyfi Uygulamalarını Protesto Ediyorum! Bu kadar Keyfiyet Yeter!

Duyurudan "i hope you understand" nickli kullanıcı hollowlife nickli moderatörün keyfi kararı sebebiyle duyurudan atılmıştır. (Az önce "Bazı İnsanlara Bişey Diyorum duyurusunu açan arkadaş) Bana ulaşabildiği için benim bu soruyu kendisine sorma imkanım var, ya birilerine ulaşamadan silinmiş "i hope you understand" gibi 100lerce kullanıcı? Bu keyfiyet nerehye kadar sürecek?

Buradan kendisine soruyorum, neden sildiğini açıklamak zorundasın.
Neden sildin?
Bu keyfi uygulamalara bir dur diyecek yok mu?!

 
Çare drogba.


  • eli  (13.06.13 22:22:47) 
hollowlife'ın cevap vermesini bekliyorum ben de.
yarın öbürgün bizim başımıza gelmeyeceği ne malum?

#DIRENEKSIDUYURU
  • ayn-i cemin bülbülü  (13.06.13 22:32:30) 
özelden kız arkadaşıma çok alakasız bir duyurudaki cevabına hitaben "sevişelim mi?" mesajı atan bir cibiliyetsizi savunamayacağım o yüzden beklediğiniz açıklamanın haklı bir açıklama olan ihtimali yüksek.


  • lunedor  (13.06.13 22:51:22 ~ 22:52:18) 
Daha gecen gun bır kadına ozel mesaj ıle gotunu sıkeyım dıyen bırısının sım dı ozgurluk savascısı olması manıdar.

Duyurunun temızlenmesı hususunda hollowlıfe ı kutluyor devamını dılıyorum.
  • atmacaged  (13.06.13 23:09:18) 
diktator hollowlife!!!


  • compumaster  (13.06.13 23:11:05) 
Bu arada baktim tarihcesine:
Duyurunun kurallarini bir kere okumamis herhalde: Ayni duyuru'yu 2 kere acmis, hakaret etmis, duyuru yazim kurallarinin disinda yazmis (ALL CAPS), seksist ve kadinlari asagilayici soru sormus, ayni satilik ilanini 2 kere 3 gunden kisa surede girmis, cevap fasilitesini 2 kisi arasinda konusma icin kullanmis.

Tum bunlari da 8 gunde yapmistir.

Hollowlife degerli zamanini bu tur seylere harcadigindan dolayi ona olan borcumuz sonsuzdur.
  • compumaster  (13.06.13 23:18:36 ~ 23:19:53) 
Ayrica i am so serious kullanicisi ile i hope you understand ayni kullanicidir.


  • compumaster  (13.06.13 23:24:13) 
aynı kişiler ise o zaman fake nick alıp abazanlığın dibine vuran bu cibilyetsiz arkadaşı atmak kurallara uymuyor mu? her hesap kendi içinde mi özel? gerçi öyle ve olması gereken de bu gibi ama en azından ifşa edilmesi güzel oldu.


  • lunedor  (13.06.13 23:31:33) 
O zaman o hesabı da sılsen ya compu. Isıne karısmak gıbı olmasın da. Bır degıl ıkı degıl, ozelden kadınlara sıkerım senı dıyerek kendını ovusturan arkadas hak ettıgı yanıtı almıs olsun. Tacızcı neden barınsın kı daha fazla buralarda


  • atmacaged  (13.06.13 23:33:53) 
evet ben genelde boyle arka arkaya nasilsa ucururlar beni diye alinmis hesaplari toplu olarak siliyorum. Bunu silmedim daha, neden ben de bilmiyorum.


  • compumaster  (13.06.13 23:34:45) 
Bu arada 2 hesabin acilma sureleri arasinda 8 dakika mi ne var, ayrica ayni IP'den alinmis.


  • compumaster  (13.06.13 23:35:47) 
İlgisi alakası yok saçma sapan konuşmayınız.
Bu konuda kendimi savunmak durumunda değilim, mantıklı düşübebilen her art niyetsiz insan iki kullanıcının aynı IP'den üye olmasına anlam verebilir.

Arkadaşımın attığı mesajlar nedir ne değildir bilemem lakin duyurudan silinme zamanına bakılacak olursa bu eylemin keyfi olduğu aşikardır.
  • i am so so serious  (14.06.13 01:52:18) 
fly little bird.


  • compumaster  (14.06.13 02:34:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.